To je to što me zanima!

Očevidom utvrdili: Obitelji sa Srebrnjaka netko zapalio auto

Kako navode u priopćenju, najvjerojatnije nepoznati počinitelj zapalio je automobil otvorenim plamenom. Požar se potom proširio na druga dva parkirana vozila, stabla, živicu i prometni znak
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija objavila je u subotu ujutro kako je obitelji Deković netko namjerno zapalio automobil na Srebrnjaku. 

Kako navode u priopćenju, najvjerojatnije nepoznati počinitelj zapalio je automobil otvorenim plamenom. Požar se potom proširio na druga dva parkirana vozila, stabla, živicu i prometni znak. Materijalna šteta još nije utvrđena.

POGLEDAJTE SNIMKU SA SREBRNJAKA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Nisam čula eksploziju, ali susjedi su čuli i više njih je zvalo vatrogasce - rekla je Štefanija Deković, majka vlasnice automobila koja je jučer rekla i da ne vjeruje da je to netko napravio namjerno.

Obitelj kojoj je izgorio auto prije 12 godina doživjela je veliku tragediju. Nika Deković (17) ubijena je na zagrebačkom Srebrnjaku 6. listopada 2008. godine. Iz pištolja, kojeg mu je policija trebala oduzeti, ubio ju je zaštitar Andrija Jauk (25). Nakon što je ubio Niku, pucao je sebi u glavu i naknadno preminuo u bolnici.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • JusticeLeague 25.05.2020.

    Može biti obitelj ubojice, ista genetika kao i on - čisto zlo.

  • maromaro72 23.05.2020.

    Moderni purger iz centra.

  • Liliana_1 23.05.2020.

    Taj ima love može kupiti sto takvih auta. Uostalom ima kasko. Još se hvali da je auto kupio za keš 250000 kn.

Komentiraj...
Vidi sve komentare