To je to što me zanima!

'Očistio' ih: Iz kuće ukrao sve, peći, štednjak, stolove, klupe...

Policija u Slavonskom Brodu zaprimila je prijavu da je netko u razdoblju od 10. do 18. rujna ove godine "očistio" jednu kuću u Bukovlju kod Slavonskog Broda
Vidi originalni članak

Policija u Slavonskom Brodu zaprimila je prijavu da je netko u razdoblju od 10. do 18. rujna ove godine "očistio" jednu kuću u Bukovlju kod Slavonskog Broda. 

Naime, još uvijek nepoznati počinitelj je provalio u vikend kuću 45-godišnjaka i tom prilikom otuđio jednu peć za centralno grijanje, jednu peć za saunu, četiri masivna drvena stola, osam drvenih klupa, jedan TV s originalnom opremom kućnog kina, jednu glazbenu liniju s četiri zvučnika, jedan štednjak na struju i plin, jednu plinsku bocu, dva drvena kreveta, jednu komodu i jedan brončani kip. 

Ukupna šteta je nekoliko desetaka tisuća kuna. 

Policija traga za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg dostavlja kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu zbog počinjenog kaznenog djela teška krađa.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • oocrv 20.09.2013.

    Došao naplatiti što mu je ostao dužan

  • mama2misa 20.09.2013.

    Zna se da u vikendice mr idu tako skupe stvari a ako več idu trebalo bi postaviti alarm i češće provjeravati....

  • zabuna 20.09.2013.

    Ako je VIKEND kuca bila tako luxsuzno opremljena ,kako je tek kuca za pravo stanovanje ,,izgleda nije potrefilo siromaha ,,a lopovi su uvjek korak ispred zakona

Komentiraj...
Vidi sve komentare