To je to što me zanima!

Očito je... Hrvatska je zemlja lažne borbe protiv korupcije

Sasvim je jasno da neće ni biti nikakve prijelomne točke. I dalje će se objavljivati velike antikorupcijske strategije koje će lijepo zvučati u Europi, a na terenu će se raditi jedno veliko ništa
Vidi originalni članak

Međunarodni dan borbe protiv korupcije u Hrvatskoj je obilježen gotovo pa nikako iako je to bila prilika Vladi da predstavi neku reformu, neki korak naprijed. Predsjednik Zoran Milanović spomenuo je da odlikuje Jadranku Kosor i zbog hrabrosti u borbi protiv korupcije. Policija je objavila da kažemo “ne” korupciji, a oni koji su to rekli izgubili su posao, baš poput Adrijane Cvrtile u Kutini.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • nec.1996 12.12.2021.

    ocito je hrvatska obecana zemlja za hdz ,,

  • 11.12.2021.

    Sve šta konkretno rade je manipuliranje sa ciljanim narodnim masama….sa šupljim strančarenjem, neviđeni populizam i jadnom ideologijom.

  • Luna777 11.12.2021.

    Već mi se tipkovnica stanjila koliko pišem o korupciji i kriminalu u Hrvatskoj, zna se koja stranka je 95% umočena u tome. Naravno da se nema volje baviti sa korupcijom, kad svaka afera iznjedri jednog novog kradomoljuba iz te stranke. Pa neće sami sebi granu rezati. Još veća korupcija, što me plaši, je u DORH-u i USKOK-u, jer oni su PRVI koji bi morali tome stati na kraj, a zapravo zataškavaju korupciju i kriminal velikih moćnika. Stvarno neki rade prćiju od naše zemlje, a mi im to dozvoljavamo, čak i biramo. Baš smo mazohisti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare