To je to što me zanima!

Očuvan okoliš najveće je blago koje ostavljamo iza sebe

Vrhunsku kvalitetu i zdravstvenu ispravnost Ledovih proizvoda garantira i certificiran integrirani sustav upravljanja kvalitetom u skladu s međunarodnim normama
Vidi originalni članak

Ledo u svakodnevnom poslovanju djeluje odgovorno i brine o zaštiti prirode

Ledo vodeća proizvodna kompanija industrijskih sladoleda i smrznute hrane u Hrvatskoj i regiji svjesna je svoje velike odgovornosti prema zajednici u kojoj djeluje. Sastavni dio misije i vizije ove kompanije je očuvanje okoliša te se shodno tome ulažu veliki napori u primjenu načela održivog razvoja i čistije proizvodnje. 

U želji da i budući naraštaji pamte „prirodu kakva je bila nekad“, Ledo se s velikim veseljem i entuzijazmom uključio u akciju 24sata pod nazivom Velika EKO akcija. Edukacija i poticanje na akciju u odgovornom ponašanju prema očuvanju prirode vrlo je važno kako bi svi zajedno shvatili da svojim ponašanjem možemo učiniti pozitivnu stvar za naš planet. 

Nagrada Indeks DOP-a u kategoriji odgovornih politika i praksi upravljanja okolišem, koju dodjeljuje Hrvatski poslovni savjet za održivi razvoj, ove godine dodijeljena je Ledu što dodatno potvrđuje dobar put u implementaciji održivog razvoja. Nagrada je za Ledo velika pohvala, ali ujedno i izazov da se u budućnosti u odgovornom ponašanju prema upravljanju okolišem letvicu postavi još i više.

Vrhunsku kvalitetu i zdravstvenu ispravnost Ledovih proizvoda garantira i certificiran integrirani sustav upravljanja kvalitetom u skladu s međunarodnim normama. 

Svojim sudjelovanjem u Velikoj EKO akciji, Ledo želi podržati ovu hvalevrijednu akciju te zajedno s organizatorom prenijeti poruku kako je očuvan okoliš najveće blago koje možemo zajedničkim naporima ostaviti novim naraštajima.


Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare