To je to što me zanima!

Od 15 do 180 eura za cvijeće za Sve svete: Donosimo vam veliki vodič s cijenama po gradovima

Cijene variraju po gradovima, a najtraženija je krizantema koje ove godine nema u velikim brojevima zbog slabe sezone
Vidi originalni članak

Malo prije bila nam je gospođa koja je držala 10 eura u rukama. Nije imala ni za onaj najmanji aranžman. Bilo mi je baš žao kad sam je vidjela kako tužno stoji jer sam znala da nema za aranžman. Odlučila sam joj dati taj od 15 eura za 10, ispričala nam je Katarina Petranović, prodavačica cvijeća i aranžmana koji su u ovo doba, prije blagdana Svih Svetih, izuzetno traženi. Ove godine, tvrdi, cijene na Mirogoju nije dizala, ali je nabava i cvjećarima i prodavačima izuzetno poskupjela.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 5

  • Luna777 28.10.2023.

    Sve je preskupo. Nekad smo dali raditi aranžmane, a danas kupujem po komadu i radim sama aranžman. Mnogima je i to preskupo pa kupuju one lončanice od 5-8 eura. I to je dovoljno, da se sjetimo svojih najmilijih, upalimo par lampiona i to je to. Zapravo mnogi koji kupuju aranžmane po 100 eura, kupuju ih samo radi susjeda, da se pokažu, ili imaju grižu savjesti što ne dolaze češće upaliti lampione.

  • patak Bubi 27.10.2023.

    Haha, umjetno cvijeće poskupjelo u nabavi pa se ne isplati raditi aranžmane, mislim da je više problem što takve aranžmane možeš prodati jednom a prave prodaješ stalno jer brzo propadnu.

  • patak Bubi 27.10.2023.

    Vadi kume keš, keš, nema za sisvete oš' neš'.

Komentiraj...
Vidi sve komentare