To je to što me zanima!

Od auta nije ostalo ništa: Troje poginulih u stravičnom sudaru

Prema prvim informacijama kod Podravske Moslavine sudarili su se minibus i automobil. Poginuli su dva muškarca i žena, a vozač minibusa je lakše ozlijeđen. U tijeku je policijski očevid
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći u petak na cesti D-34 Podravska Moslavina-Gezinci poginuli su dva muškarca i žena. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POGLEDAJTE VIDEO:

Prema prvim informacijama sudarili su se minibus i automobil. U tijeku je policijski očevid kojim će se utvrditi uzrok nesreće. Policija je dojavu o teškoj nesreći dobila u 12.03 sati te su na teren odmah poslane sve hitne službe. Neslužbeno, troje mrtvih nalazilo se u automobilu.

U minibusu je bio samo vozač kojem je lakše ozlijeđena ruka.  

Zbog očevida je zatvoren dio ceste D34. 

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU:

 

>>> Uskoro više...

Idi na 24sata

Komentari 144

  • starakajla 03.03.2018.

    Svatko može brzo voziti ali ne i brzo stati.

  • 9a4np 02.03.2018.

    Prosao 162km od Ludbrega do Miholjca i to mjesto gdje je nesreca ali ranije cesta je bila ocajna , prosjek brzine na tih 162km samo 48km/h.

  • Prva Proleterska 02.03.2018.

    Kad smo se rasprićali : Jeste li nekada pomislili , da ona uzrećica sigurnostna razdaljina nije u stvari uopće definirana , odnosno je al nije u raćun uzeta ova situacija . Vozite za novim BMW ili bilo kojim drugim NOVIM autom , držite sig. razd. . Vaš auto star 10g - poprećje - , gume tako tako , koćnice pitaj boga ako se sjećate, kad su menjane odnosno general servisirane i sad vi vozite za novim autom , koji ima DUPLO manju dužinu koćenja od vašega . U kvaliteti guma je razlika u koćenju i do 30%. Samo da stisne koćnice , vi ste u njemu iako poćnete istovrijemeno koćiti ! I kad on stisne , vi letite i da ne bi udarili , skrenete mimo njega direkt u kamion iz suprotnoga pravca ! Znaći , da je ispred vas novi auto a vi imate staroga MORATE DRŽATI DUPLU sig. razdaljinu od uobićajne , kao i predpisane odnosno izraćunate . Sad će netko prigovoriti ko će gledati svaki auto ispred sebe i posmatrati jel nov ili star ! Nije potrebno ! Oni sa starijim autima neka drže duplu sig. raz. pa se nemaju ćega bojati .

Komentiraj...
Vidi sve komentare