To je to što me zanima!

Od korone je preminulo šestero djece, dvoje mlađih od 9. U bolnici završilo 762 djece

Pozitivno je bilo ukupno 11.300 djevojčica i 29.258 dječaka. COVID je u pravilu bezopasan za djecu i mlade, no u ovih je šest slučajeva, na veliku žalost, bio fatalan
Vidi originalni članak

Samo u tjednu od 1. do 8. studenog u bolnicu je zbog COVID-a moralo četrnaestero djece i mladih, u dobi do 18 godina, službeni je podatak zdravstvenih službi. U cijelom je listopadu u bolnici od COVID-a liječeno čak 112 djece i mladih, a od početka epidemije njih 762. Od posljedica COVID-a preminulo je dvoje mališana u dobi do devet godina, podatak je Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo. U dobi od 10 do 19 godina je još četvero preminulih.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 11

  • 16.11.2021.

    ovdje na plusu gdje odrasli komentiraju vidi se da razum prevladava! sretno dijete piše bajke, ostali realno o životu.

  • Sretno Dijete 16.11.2021.

    Ova "crna statistika" je vise uputa demantirana oko otprilike 15ak - kao zabunili se.. Zvali bolnice i pitali kazu nitko nije umro.. Ne pusimo vise bajke. Past cete kompletno kovid teroristi.

  • Luna777 16.11.2021.

    Izgleda da se svatko na svojem slučaju mora uvjeriti da je korona podmukla bolest koja ostavlja posljedice na organizam. Nije za svakoga opaka bolest, netko preleži par dana, a netko završi u bolnici, no, tko zna u kojoj smo skupini. Pričam iz osobnog iskustva. 

Komentiraj...
Vidi sve komentare