To je to što me zanima!

Od nedjelje temperatura pada za 15 stupnjeva: Stiže jesen?

Nestabilnije vrijeme stiže krajem tjedna. Većinu Hrvatske zahvatit će kiša popraćena grmljavinom, a temperature će pasti za čak 15 stupnjeva. Do tad, očekuje se sunčano i vedro vrijeme
Vidi originalni članak

Još uvijek možete uživati u sunčanim i vedrim danima s tek pokojim lokalnim pljuskom, a ovaj tjedan će donijeti stabilnije vrijeme, više sunca, ali i par stupnjeva višu temperaturu. Vruće i sparno bit će najviše u unutrašnjosti. 

Krajem tjedna čeka nas nestabilnije vrijeme. Tako DHMZ prognozira da će od nedjelje temperatura drastično pasti, i to čak 15 stupnjeva u većem dijelu zemlje. U Istri će zahladiti već u subotu, ali za ugodnih pet stupnjeva. Očekuje se kiša i grmljavinski pljuskovi. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U utorak će još uvijek biti stabilno vrijeme uz tek pokoji pljusak u gorju. 

Ujutro će na sjevernom i srednjem Jadranu biti dosta vjetrovito, puhat će umjerena do jaka bura, a podno Velebita očekuju se i olujni udari. Sunca neće nedostajati, osim u Posavini i kotlinama gdje se predviđa kratkotrajna magla. 

Jedino osvježenje bit će sjeveroistočno vjetar koji bi mogao zapuhati poslijepodne. Najviša dnevna temperatura kretat će se od 31 do 34 stupnja.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • 20.08.2018.

    Kako brzo prođe to ljeto...a onda dugoj i dosadnoj zimi nikad kraja...

  • 20.08.2018.

    Jedva čekam, ove vrućine nisu više za izdržati.

  • Cipelcug 20.08.2018.

    Neka više padne dobra kiša, da ne moram zalijevati vrt.

Komentiraj...
Vidi sve komentare