To je to što me zanima!

Od Nove godine HRT sam utjeruje dugove za pristojbu

Razlog promjeni je dopunjen Zakon o HRT-u koji je Sabor izglasao u svibnju prošle godine na prijedlog Mosta. S HRT-a nisu detaljnije izvijestili o tehničkim pojedinostima...
Vidi originalni članak

Dugovi za RTV pristojbu i pokretanje ovrha do 1. siječnja 2018. naplatit će se preko odvjetničkih društava, a s prvim danom Nove godine taj posao preuzima HRT.

Razlog promjeni je dopunjen Zakon o HRT-u koji je Sabor izglasao u svibnju prošle godine na prijedlog Mosta. S HRT-a nisu detaljnije izvijestili o tehničkim pojedinostima, broju angažiranih zaposlenika i planiranom trošku koji donosi ova novina.

Ranije se pričalo da će trošak iznositi od 15 do 20 milijuna kuna godišnje.

Idi na 24sata

Komentari 192

  • Karadarko_1 03.01.2018.

    Živio Trump

  • Čarli1976 03.01.2018.

    Hdz domoljubi i hdz televizija pljuju po svemu što je ostalo iz komunističkog sistema i sve je to za njih škart i megalomanija, a zašto onda nisu srušili tu zgradu televizije koju su komunjare izgradile i koja je i dan danas remek djelo i arhitekture te modernog i svrsishodnog prostora za jednu renomiranu TV kuću, koju na žalost ovi danas sramote i omalovažavaju te i vrijeđaju svojim prisustvom tamo.

  • Čarli1976 03.01.2018.

    Pa zar nije Hdz obećao da kad dođu na vlast da će ukinuti HTV pretplatu? Ma obečali su oni puno toga ali od svega ništa, zlo i naopako, a od ćega i kako se financiraju ostale nevladine i nedržavne televizije, a imaju puno bolje i poštenije i nepristrane programe.

Komentiraj...
Vidi sve komentare