To je to što me zanima!

'Od ponavljanja mi je jezik deblji, kao da sam nadrogiran'

Gradonačelnik Milan Bandić je rekao je će do rebalansa proračuna doći kad se zato ispune zakonski uvjeti, a on očekuje da to vjerojatno neće biti prije studenog
Vidi originalni članak

Dan uoči sjednice Skupštine Grada Zagreba zagrebački gradonačelnik Milan Bandić odgovarajući na pitanje hoće li biti rebalansa proračuna zbog polugodišnjeg vrućeg pitanja oko promjena cijena vrtića rekao je da će do rebalansa doći kad se zato ispune zakonski uvjeti. Uzastopna inzistiranja novinara oko pitanja naplate vrtića pomalo su ga izbacila uz takta.

- Od ponavljanja je moj jezik tri milimetra deblji kao da sam se nadrogirao. Usput sam i ostario za koju godinu. Rebalans će bit kad bude. Vjerojatno ne prije studenog - rekao je. Komentirao je i nedavni sukob zagrebačkih taksista koji su se i šakama borili za klijente.

- Bogatstvo je u različitosti i konkurenciji i svi koji ispunjavaju uvjete za koncesiju dobit će je jer tako će Zagrepčani imati bolju i jeftiniju uslugu. Umjesto da se svađaju neka prionu na posao. Znate ja sam se jutros vratio iz Dubrovnika, a znate kako je ondje lijepo. Nisam se stigao ni presvući, ali nitko nije savršen - zaključio je Bandić hvaleći svoju revnost.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • felix-1 12.07.2011.

    zalosno je da pijanac koji je bjezao pred policijom obnasa duznost gradonacelnika zagreba

  • felix-1 12.07.2011.

    taj covijek nije drogiran on je jednostavno zaostali primitivac tat kojemu je vrijeme da odsluzi zatvorsku kaznu i po koljenima kako on to zna otidje u svoje rodno mjesto ako ga tam hoceju natrak sto je vrlo upitno jer ti su ljudi vidli kak je unistil zagreb

  • polema 12.07.2011.

    daj se makni više,da te ne gledamo. Dosta je harač i samovolje!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare