To je to što me zanima!

Od prosinca svaki tjedan vozit će plastiku i papir, dio građana još čeka na besplatne vrećice

Zbog povećanog odvajanja otpada u glavnome gradu pojavila se potreba s češćim odvozom plastike i papira pa nam iz Zagrebačkog Holdinga kažu da pripremaju novi način odvoza od početka prosinca
Vidi originalni članak

Više od mjesec i pol dana Zagrepčani žive s novi sustavom naplate odvoza otpada, a neki koji to do sada nisu prakticirali i odvajanjem otpada pa je mnogima nestalo besplatnih žutih i smeđih vrećica. Riječ je o vrećicama za odvajanje plastike/metala i biootpada. Od sredinom listopada Zagrebački Holding odnosno podružnica Čistoća dijeli nove besplatne vrećice no još nisu sva kućanstva stigla na red, a u periodu dok se vrećice dijele, ne može se osobno doći po njih u prostorije Holdinga. 
- Od sredine listopada do sada je podijeljeno 140.000 paketa besplatnih smeđih i žutih vrećica za višestambene zgrade. Podjela besplatnih žutih vrećica za obiteljske kuće kreće krajem studenog. Informacije o podjeli nalaze se na našem linku https://zgvrecice.cistoca.hr/zapocela-podjela-besplatnih-zutih-i-smedjih-vrecica/147 – kažu nam iz Holdinga.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare