To je to što me zanima!

Od utorka nove cijene goriva

Od utorka vozače ponovno očekuju nove cijene goriva na benzinskim postajama. Za razliku od prethodnih tjedana, od utorka će rasti cijena benzina, a pasti cijena dizela
Vidi originalni članak

Od utorka se očekuju nove cijene goriva. Kako doznaje Dnevnik Nove TV, dizel i plavi dizel pojeftinit će 40-ak lipa, ali će benzin poskupjeti za 14 lipa. 

Prosječan će spremnik dizela biti jeftiniji za 20 lipa, a spremnik benzina skuplji za oko 7 kuna. 

ODLUKA Slovenija: Vlada privremeno ponovo fiksirala cijene goriva

Premijer Andrej Plenković je prije nekoliko dana rekao kako će vidjeti "može li se tu još nešto učiniti" te istaknuo kako bi cijene goriva, da nije bilo vladinih mjera, bile više za oko dvije kune.

Hrvati se voze najskuplje 

Mađarska i Slovenija su cijene goriva zamrznule, pa kada se usporede cijene s našima - Hrvati se voze najskuplje. Litra eurosupera 95 u Hrvatskoj je 1,71 euro, u Sloveniji 1,56, a u Mađarskoj 1,25 eura. Litra dizela u Hrvatskoj je 1,85, u Sloveniji 1,66, a u Mađarskoj 1,4 eura. 

Idi na 24sata

Komentari 93

  • 17.05.2022.

    I gdje su u ovom članku nove cijene goriva? Bez pretrage po internetu o starim cijenama, pa dodavanjem / oduzimanjem lipa nema šanse. Sramota tko se sve danas naziva nivinarom.

  • 16.05.2022.

    Deri rođo sami naprijed

  • Karmelićanka 16.05.2022.

    Ajde lupite cijenu od 20 kn za gorivo. Tako ćete ovaj narod šokirati jednom na dulje vrijeme, a ne da se šokiraju svaki utorak

Komentiraj...
Vidi sve komentare