To je to što me zanima!

Od užasa je prošlo 9 mjeseci: Djevojke se vratile na štakama

PRVI DAN: Margareta Sedlarević i Anamarija Sabljak stradale su lani u prometnoj nesreći u Slavonskom Brodu. U ponedjeljak im je bio prvi dan u školskim klupama
Vidi originalni članak

Jako sam uzbuđena i sretna. Dugo sam čekala ovaj dan, uzbuđeno nam je rekla Margareta Sedlarević.

Ona i Anamarija Sabljak nakon devet mjeseci liječenja od posljedica prometne nesreće vratile su se u ponedjeljak u školske klupe brodske Poljoprivredne škole

 Želim da se ovo nikom i nikad više ne dogodi, rekla je Anamarija Sabljak

Stradale su kad je na njih na pješačkom prijelazu lani 25. travnja očevim BMW-om naletio Deni Župan (21). S njima je bila i prijateljica Ivona Srećković, no ona je preminula od teških ozljeda. Margareta je ostala bez noge. 

Podsjetimo, Deni Župan je neposredno prije nesreće vozio brzinom od 93 kilometra na sat, čak 43 km/h većom od dopuštene, a u trenutku nesreće nije bio pod utjecajem alkohola i droga.

S puno radosti u hodnik škole ušla je i Anamarija. 

Teške ozljede još osjeća, ali volja za životom daje joj snagu da u željama uspije.

- Želim da se ovo nikom i nikad više ne dogodi - rekla je u ponedjeljak Anamarija u školi.

Idi na 24sata

Komentari 87

  • sekaaa27 22.01.2014.

    Ponosim se jako na vas,zelim vam svu srecu u daljnjem zivotu,a gospodinu koji je glavni krivac i kojemu je vracena dozvola i koji sretno i zdravo uziva ne zelim nista,nadam se da mu je to dovoljna kazna za cijeli zivot,i jako mi je zao sto se tragedije ponavljaju,jucer je takođe gospodin naletio u Osijeku sa BMW-om,i pokosio dvije djevojke,jedna je jos u komi,strasnooooo, i žalosno ali to je nasa drzava i pravde nema!!!!

  • hejter. 21.01.2014.

    inače,taj lik je na slobodi..

  • 21.01.2014.

    Dragim Brođankama želim od srca sve najbolje u životu. Znam da onaj užas nikad neće zaboravit, ali mlade su i život je pred njima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare