To je to što me zanima!

Odbijala nositi masku sve dok nije izgubila tri člana obitelji

Nakon što joj je virus oduzeo članove obitelji, TikTokerica Jada Woods iz Alabame obrisala je sve videe u kojima se otvoreno protivila nošenju maski...
Vidi originalni članak

Žestoka zagovornica ne nošenja zaštitnih maski, Jada Woods, na svom je TikTok profilu svakodnevno objavljivala videozapise u kojima žali na pretjerane mjere uzrokovane pandemijom korona virusa.

No, mišljenje joj se naglo promijenilo kada joj je zloglasni virus oduzeo tri člana obitelji, prenosi Mail Online.

Ova 26-godišnjakinja iz Alabame zbog svojih je videozapisa na TikToku proglašena sebičnom, a mnogi su je nazvali i ubojicom.

Jada je u jednom od svojih videa izjavila kako je nošenje zaštitnih maski beskorisno te da ih ona izbjegava u širokom luku. 

- Mislim da maske nemaju smisla i ne bi trebale biti obavezne. Posvuda vidim natpise ''Obavezno nošenje maski'', a opet vidim ljude koji ih ne nose. Često i sama zaboravim masku, ali svejedno uđem u trgovinu. Nitko me još nije upozorio da ju ne nosim. Toliko o tome da su maske obavezne - rekla je Jada u jednom od svojih videa.

U ovom, i nizu drugih videa objavljenih na društvenoj mreži TikTok, Jada se žali na pretjerane mjere izazvane pandemijom korona virusa.

No, mišljenje joj se naglo mijenja zbog iznenadne ujakove smrti. 

- Vozim se na pogreb mog ujaka. Ne mogu vjerovati da je virus oduzeo meni bliskog člana obitelji. Nisam shvaćala ovaj virus kao nešto ozbiljno sve dosad - rekla je Jada u videu.

Nakon smrti njezinog ujaka, uslijedile su smrti njezine tetke i djeda. 

- Moj je djed umro u 78-oj godini života od korone, a moja tetka nije ni znala što se događa. Zarazila se virusom te joj se stanje zakompliciralo zbog čega je bila hospitalizirana. Nije ni znala da joj je otac umro - dodala je Jada.

Samo četiri dana nakon pogreba Jadina djeda, umrla je i njezina tetka u 50-oj godini života. 

Jada je tada po prvi put u svom TikTok videu pojavila noseći zaštitnu masku, a ubrzo nakon toga izbrisala je račun. 

Njezino su ponašanje žestoko osudili brojni pratitelji nazivajući je ''sebičnom'' i ''ubojicom''. 

Kompilaciju njezinih videa pogledajte ovdje: 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Šunka12 11.12.2020.

    Da TikTokerica a svaštaš danas čut😂 ali dobro nisam ni ja zna šta je to dok jedan dan nisam vidija po ulici (većinom curice) nose mobitel u ruci i izvode neke grimase i monade aa bože sačuvaj,krevelje se u mob.izvrću ruke,noge,glavu,pa ka istovremeno putem plešu i sve to same sa sobom ... I onda sam upita sina da šta ono Marija(ide s njim u razred) nosi mob i izvodi ludarije sama sa sobom po ulici?Ee onda mi je sin reka😂maa ... tata to ti se zove TikTok I eto to je Tik Tok ili ti TikTokerica😂😂😂😂😂😂😂😂🙏

  • 10.12.2020.

    Alo influncerica, tiktokerica nisam vas pripoznala. Zavrsila 3 fakulteta da bi se mogla s tim baviti.

  • Harmonija012 10.12.2020.

    Uskoro ce dati novi naziv.. Tiktokerašica

Komentiraj...
Vidi sve komentare