News

Komentari 26

Odbijala nositi masku sve dok nije izgubila tri člana obitelji

Odbijala nositi masku sve dok nije izgubila tri člana obitelji

Nakon što joj je virus oduzeo članove obitelji, TikTokerica Jada Woods iz Alabame obrisala je sve videe u kojima se otvoreno protivila nošenju maski...

Žestoka zagovornica ne nošenja zaštitnih maski, Jada Woods, na svom je TikTok profilu svakodnevno objavljivala videozapise u kojima žali na pretjerane mjere uzrokovane pandemijom korona virusa.

No, mišljenje joj se naglo promijenilo kada joj je zloglasni virus oduzeo tri člana obitelji, prenosi Mail Online.

Ova 26-godišnjakinja iz Alabame zbog svojih je videozapisa na TikToku proglašena sebičnom, a mnogi su je nazvali i ubojicom.

Jada je u jednom od svojih videa izjavila kako je nošenje zaštitnih maski beskorisno te da ih ona izbjegava u širokom luku. 

- Mislim da maske nemaju smisla i ne bi trebale biti obavezne. Posvuda vidim natpise ''Obavezno nošenje maski'', a opet vidim ljude koji ih ne nose. Često i sama zaboravim masku, ali svejedno uđem u trgovinu. Nitko me još nije upozorio da ju ne nosim. Toliko o tome da su maske obavezne - rekla je Jada u jednom od svojih videa.

U ovom, i nizu drugih videa objavljenih na društvenoj mreži TikTok, Jada se žali na pretjerane mjere izazvane pandemijom korona virusa.

No, mišljenje joj se naglo mijenja zbog iznenadne ujakove smrti. 

- Vozim se na pogreb mog ujaka. Ne mogu vjerovati da je virus oduzeo meni bliskog člana obitelji. Nisam shvaćala ovaj virus kao nešto ozbiljno sve dosad - rekla je Jada u videu.

Nakon smrti njezinog ujaka, uslijedile su smrti njezine tetke i djeda. 

- Moj je djed umro u 78-oj godini života od korone, a moja tetka nije ni znala što se događa. Zarazila se virusom te joj se stanje zakompliciralo zbog čega je bila hospitalizirana. Nije ni znala da joj je otac umro - dodala je Jada.

Samo četiri dana nakon pogreba Jadina djeda, umrla je i njezina tetka u 50-oj godini života. 

Jada je tada po prvi put u svom TikTok videu pojavila noseći zaštitnu masku, a ubrzo nakon toga izbrisala je račun. 

Njezino su ponašanje žestoko osudili brojni pratitelji nazivajući je ''sebičnom'' i ''ubojicom''. 

Kompilaciju njezinih videa pogledajte ovdje: 

 

 

Najčitaniji članci