To je to što me zanima!

Odbijen USKOK: Vinka i Mirko Cetinski do suđenja na slobodi

Odbijen je zahtjev USKOK-a da se osumnjičeni bračni par ponovno stavi u pritvor. Sud, naime, smatra da ne postoji mogućnost ometanja istrage ili ponavljanja djela
Vidi originalni članak

Vinka i Mirko Cetinski će početak suđenja za 'muljanje' s provjerom imovine i "zamračivanje" 24 milijuna kuna, čekati na slobodi. Time je odbijen zahtjev USKOK-a da se osumnjičeni bračni par ponovno stavi u pritvor. Sud, naime, smatra da ne postoji mogućnost ometanja istrage ili ponavljanja djela, javlja Novi list.

Podsjetimo, USKOK bračni par Cetinski tereti da su poticali dvoje riječkih poreznih inspektora da naprave nalaz po kojem će ispasti da je njihova pozamašna imovina sva pokrivena prihodima, nasljedstvima i sličnim.  USKOK tvrdi da su inspektori prihvatili izjave i krivotvorene dokumente – darovnice, oporuke i drugo koje su im Cetinski prezentirali.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • dobro jutro 12.09.2014.

    A sto bi to oni bili razliciti od Merzel,zakon je jednak za sve,takva nam je vlast

  • FilipTonkovic 11.09.2014.

    u ovoj državi samo lopovi dobro prolaze,mogu švercat koku, prodava državnu imovinu, krivotvorit isprave, svojim kočijama gazit djecu nas poštenih radnika i glupana koji punimo državni proračun jer smo budale i nekrademo i ubijamo ko oni.

  • FilipTonkovic 11.09.2014.

    naravno da neće napraviti presedan i donjeti ZAKON O PORJEKLU IMOVINE, za njima bi mnogi ugledni elitisti i ratni profiteri koji su prodali i opljačkali državu u zatvor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare