To je to što me zanima!

Odbili mu obje žalbe: Suđenje Paravinji i dalje zatvoreno

Prvo ročište u ponovljenom suđenju je završilo i prije nego je počelo: Paravinja se odmah požalio što je postupak zatvoren za javnost i zatražio je izuzeće Suda
Vidi originalni članak

Vrhovni sud odbio je obje žalbe Dragana Paravinje, kojemu se na ponovljenom suđenju pred Županijskim sudom u Šibeniku sudi za kaznena djela pokušaja silovanja i teško ubojstvo maloljetne Antonije Bilić

Prvo ročište u ponovljenom suđenju 3. srpnja je završilo i prije nego je počelo: Paravinja se odmah na početku požalio što je postupak zatvoren za javnost i zatražio je izuzeće Županijskog suda u Šibeniku. Ročište je tada prekinuto i prigovori su proslijeđeni Vrhovnom sudu.

- Ne mogu ništa komentirati, osim potvrditi da su žalbe odbijene, iako osobno još nisam zaprimila rješenje. Postupak ostaje u Šibeniku kod istog sudskog vijeća i ostaje tajan, tako da ništa više od ovog ne mogu reći - rekla je Paravinjina odvjetnica Ankica Giljanović.

Idi na 24sata

Komentari 91

  • Prva Proleterska 05.08.2014.

    Ajmo rašćistiti još jednu situaciju. Tvrdi se i svjedok -policajac je izjavio , da je ŠLEPER okrenuo na cesti. Znaći okrenuti se je morao opet još negdje , ako je želio voziti opet prema ZG. Na cesti kod prvoga okretanja za ST, ima toliko mjesta prije samoga raskršća ST-ŠI- Drniš , da se može šleper okrenuti odjednom. Da samo troosovinska prikolica nacrta na asfaltu takve vidne tragove , koji ostaju i po mjesec dana na asfaltu. Gdje jim je vještaćenje mikro sljedi sa strukturom guma njegovoga šlepera. NEMA ! A ima pogrešna boja , to ima. Gdje ima to isto, sa mjesta iste radnje , samo sada ponovnoga okretanja prema ZG. Na toj cesti , pa jedno 20km nije moguće okrenuti šleper iz cuga , odnosno ima toliko malo pozicija za okretanje , da su ga po tahometru trebali pronaći i dokumentirati. U papirima je samo NEGDJE SE JE OKRENUO ! Da se nije detivi , malo okrenulo , o važnosti prikupljenih dokaza , sa svojim predpostavkama , koja i radi toga na sudu ne VRIJEDE ! Gdje su slike i uzeti uzorci mikrosljedi ponovnoga okretanja , sad prema ZG. Znaći na samom početku priće , nema nikakvih dokaza - osim smušenoga svjedoka bjelo plave boje crvenoga kamiona. Odakle Policija uopće poćinje sa prićom a u kom momentu pelazi na činjenićno stanje podkrijepljeno forenzićnim dokazima.! Nije tu sad problem priznati griješke u prikupljanju dokaza , nego je tu sada problem kod ovakvoga teškoga zloćina priznati MI SMO NESPOSOBNI !

  • kresimirvulic 03.08.2014.

    Ma dao bi ja njemu špicu i gumeni batić pa da ide tucati kamen i raditi autocestu do Dubrovnika, pa nek si zaradi za hranu sam frajerčina a ne da ga ja kroz poreze državi moram hraniti. Eeeee jem... te nepravdo.

  • Prva Proleterska 03.08.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare