To je to što me zanima!

Odbio je sučeljavanje i za finale se odmarao u Rijeci?

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ivo Jelušić tvrdi da ga je mladi SDP-ovac Davor Bernardić namjerno izbjegao. SDP u nedjelju bira novog predsjednika zagrebačke organizacije
Vidi originalni članak

Mladog SDP-ova kandidata za predsjednika zagrebačke organizacije Davora Bernardića izgleda da je izmorila izborna utrka pa je pred  veliko finale u nedjelju ‘pobjegao’ iz Zagreba.
- Trebali smo se sučeliti na OTV-u, ali Bernardić je odbio. Rekao mi je kako se ide odmoriti u Rijeku - ispričao je Jelušić i dodao kako njih dvojica, iako protukandidati, nisu u zategnutim odnosima. Ipak, između njih, kaže Jelušić, postoji velika razlika.
- Bernardić obećava promjene, a to sam već ostvario. Promijenio sam SDP u ovih pola godine - rekao je Jelušić i dodao kako će, ako u nedjelju izgubi izbore, čestitati protukandidatu, ali iz politike, rekao je, neće izaći. Davor Bernardić tvrdi da nije izbjegavao sučeljavanje nego da je otišao na već unaprijed dogovoren sastanak.
- Ništa nisam izbjegavao. Uostalom, imali smo nekoliko sučeljavanja - rekao je Bernardić i dodao da će bez obzira na rezultat s Jelušićem i dalje biti u dobrim odnosima.

ZAJEDNO ĆE IĆI NA IZBORE
Članovi SDP-a za novog predsjednika zagrebačke organizacije moći će glasovati sve do 21 sat. Obojica kandidata glasat će u 10 sati na istom izbornome mjestu, u odboru novozagrebačkog naselja Središće.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • drug Tito_1 29.05.2010.

    Naprijed Bernardiću, dosta je bilo bosanaca!

  • drug Tito_1 29.05.2010.

    Naprijed Bernardiću

  • plavi cvijet 29.05.2010.

    Što će Zagrebu ljudi kao Jelušić koji pljuje po drugima da se dokopa višeg položaja. Čak mi izgleda kao čovjek bez morala. Takvim ponašanjem je Jelušić samo dodao bodove mladom Bernardiću. Nadam se da će Bernardić, pošto je mlad, prestati spominjati prošlost, gledati na budućnost, uzimati najbolje od starijih i provoditi najbolje ideje mladih. Meni osobno je već dosta slušanja Bandić kriv za sve kao da nitko drugi tamo ne radi i kao da je on nekakav diktator kojemu nitko ne može stati na kraj pa sve njih maltretira i samo provodi svoju volju. Na kraju krajeva, samo se rezultati mogu uspoređivati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare