To je to što me zanima!

Odgođen nastavak suđenja Miji i Slavici Karamazan: Sumnjiči ih se za ubojstvo Zorice Fadljević

Bračni par je u istražnom zatvoru u Požegi i tamo će ostati do ponovo zakazanog nastavka suđenja, a to je za mjesec dana, odnosno 21. studenog ove godine
Vidi originalni članak

U petak na Županijskom sud u Slavonskom Brodu je odgođen nastavak suđenja u ponovljenim sudskom postupku bračnom paru, Slavici i Miji Karamazan osumnjičenom da su ubili Zoricu Fadljević iz Sibinja.

-  Današnje ročište je odgođeno obzirom da povodom žalbe na produljenje istražnog zatvora spis još nije došao s Visokog kaznenog suda, dakle nije donesena odluka na temelju žalbe o produljenju istražnog zatvora. Temeljem toga ovaj sud nema spis pa ne može danas o tome raspravljati i to je razlog odgode - rekao je Zoran Mataić, odvjetnik obrane optuženog Mije Karamazana.

ZORICI JOŠ NEMA TRAGA Presuda bez tijela: Supružnici ravnodušno prihvatili odluku suda, ali slučaju još nije kraj?

Bračni par je u istražnom zatvoru u Požegi i tamo će ostati do ponovo zakazanog nastavka suđenja, a to je za mjesec dana, odnosno 21. studenog ove godine.

- Mi smatramo s obzirom da nema egistirajuće ni nepravomoćne presude, a i s obzirom da su sa slobode svojevremeno došli na suđenje, da nema nikakvih razloga da bi bili u istražnom zatvoru u ovom trenutku. Naravno, kada bi bila donesena nova nepravomoćna presuda veća od pet godina onda bi postojao razlog, u ovom trenutku razlog o mogućnosti ponavljanja istog djela nikako nije opravdan jer ništa ne ukazuje na mogućnost ponavljanja kaznenog djela. Oni su neosuđivane osobe, oštećene žrtve nema tako da nema niti jednog razloga za istražni zatvor. Ključno po meni je da ne smijemo miješati razlog za istražni zatvor i potencijalnu krivnju to su dvije potpuno različite stvari – rekao je Mataić

JOŠ TRAŽE NJEZINO TIJELO Osudili bračni par za ubojstvo Zorice! Slavica dobila 9 godina zatvora, a muž Mijo 12 godina

U petak su izvanraspravno saslušana dva svjedoka koji su dali svoj iskaz o psihičkom stanju optužene Slavice Karamazan na dan kada je po uhićenju u požeškoj kaznionici pokušala suicid.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Splitski cvit 21.10.2022.

    Kako znate da će u istražnom ostati do drugog ročišta ako nema još odgovora na žalbu?

Komentiraj...
Vidi sve komentare