To je to što me zanima!

Odgodili objavu nalaza revizije o stvarnom stanju u Agrokoru

Prije iznenadne odgode, očekivalo se da će revidirana izvješća biti objavljena u petak poslijepodne. Reviziju financijskih izvješća provodi PricewaterhouseCoopers (PwC)...
Vidi originalni članak

Iz Agrokora su u četvrtak izvijestili da ni koncern ni PricewaterhouseCoopers (PwC) još nisu završili složeni zadatak pripreme i revizije konsolidiranih financijskih izvještaja grupe te očekuju da će oni biti objavljeni do kraja idućega tjedna.

"Ovim putem obavještavmo da Agrokor i PwC nisu još, svaki u svom dijelu, završili složen zadatak pripreme i revizije konsolidiranih fianncijskih izvještaja Agrokor grupe, koja se sastoji od više od 40 kompanijau u nekoliko država. Agrokor očekuje da će objaviti revidirane konsolidrane financijske izvještaje do kraja sljedećega tjedna", objavljeno je iz Agrokora.

Prije iznenadne odgode, očekivalo se da će revidirana izvješća biti objavljena u petak poslijepodne. 

Mediji su ranije ovoga tjedna špekulirali da je gubitak koncerna za 2016. godine dosegnuo 15 milijardi kuna.

U svibnju je izvanredna uprava, pak, objavila da su dugovi koncerna premašili 40 milijardi kuna.

Idi na 24sata

Komentari 93

  • stiven 30.09.2017.

    Koja mafijaška posla,samo cekaju neko prvi izvuce pištolj,i onda doslovce pocima pravi rat

  • 29.09.2017.

    A što da razbijam glavu oko odgode izvješća, ionako će biti podešen kako odgovara vladajućima!! Ja vjerujem da ucjena i pretnje Todoriću nisu izmišljene, preozbiljan je on čovjek da bi se time bavio.

  • ina67 29.09.2017.

    Kako se polako nazire kolaps interesira me gdje su i zašto se ne jave branitelji, mjenjači ploča, svi oni koji su nas uvjeravali da je sve za opstanak radnih mjesta, da ali njihovih i svih uhljeba kojih je više nego ikada. Pokazalo se da demagogija, politikantstvo dođu na naplatu. A još.Eto biti će da su antihrvati imali pravo i da su pokazali da su oni ti koji vole domovinu. Dok je išlo pod tepih bilo je dobro, no tepih se odrolao, a celofan se odmotao i što je ostalo ispod.

Komentiraj...
Vidi sve komentare