To je to što me zanima!

Odgurnula kolica, spasila bebu: Amputirali su joj i drugu nogu

Vozač (38) u subotu je u Kuršancu u Međimurju naletio na 21-godišnju pješakinju koja je u zadnji čas odgurnula kolica i bebi vjerojatno spasila život. Vozač je imao 1,06 promila alkohola
Vidi originalni članak

U subotu oko 21 sat vozač je naletio na pješakinju u Kuršancu u Međimurju.

Djevojci (21) koju je vozač prikliještio uz betonski rub ograde morali su amputirati desnu nogu odmah nakon nesreće, u međuvremenu su joj morali amputirati i drugu nogu i trenutno je na Odjelu intenzivne njege u čakovečkoj bolnici.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

MEĐIMURJE: POKOSIO JE AUTOM Stravična nesreća: Naletio na djevojku (21), ostala bez noge

Nesreća je mogla biti i veća jer djevojka je gurala kolica s bebom.

U zadnji čas ih je, vidjevši da automobil ide na nju, odgurnula od sebe i tako vjerojatno bebi spasila život. Nesreća je bila u Zagrebačkoj ulici u naselju Kuršanec koje se nalazi između Čakovca i Varaždina.

Policija je objavila kako je na nju u tamnoplavoj Opel Vectri naletio 38-godišnji vozač koji je imao 1,06 promila i kazneno će ga prijaviti.
 

Idi na 24sata

Komentari 131

  • 17.06.2019.

    Zasto brisete kometare ako napisemo da neradnici Romi gaze po cestama a od nasih novaca im placate socijalu koju trose na neprimjerene stvari... zasto tako nesto brisete??

  • 17.06.2019.

    Ovome šta je pokupio jadnu ženu ni inicijale niste napisali a onih jadnog čovjeka s kamionom razapeli na kolac, koja ste vi gamad

  • jesen2018 17.06.2019.

    Bože dragi kakva tužna i tragična sudbina mlade žene. Pijana budala u trenutku joj je uništila život. Za ovo ni jedna kazna nije dovoljna.

Komentiraj...
Vidi sve komentare