To je to što me zanima!

Odlazi iz Statutarne komisije zbog pritsaka iz vrha SDP-a

Statutarna komisija SDP-a u utorak bi trebala odlučivati o sudbini suspendiranih članova Grbina, Hajdaša Dončića, Zmajlovića i Babića. U ponedjeljak je član komisije Hrvoje Nekić dao ostavku
Vidi originalni članak

SDP-ovac Hrvoje Nekić podnio je ostavku na članstvo u Statutarnoj komisiji SDP-a dan uoči sjednice na kojoj su trebali odlučivati o suspendiranim članovima Peđi Grbinu, Siniši Hajdašu Dončić, Mihaelu Zmajloviću i Vedranu Babiću. Oni su se žalili na odluku o oduzimanju prava na obnašanje funkcija i članskih prava, što bi im zaustavilo i kandidature u stranci u to vrijeme, piše N1

- Od trenutka kada je sazvana sjednica Statutarne komisije na kojoj bi se trebalo odlučivati o sudbini kolega koje je suspendirao Glavni odbor stranke izložen sam kontinuiranim pritiscima od pojedinih kolega iz stranačkog vodstva koji od mene traže, čak i zahtijevaju da glasam za potvrđivanje tih suspenzija, što mi je potpuno neprihvatljivo - rekao je Nekić koji kaže da je u stranci od 2007. godine i da mu ne pada na pamet dopustiti da se netko poigrava s njime i njegovim imenom. 

- Politika podjela stranke i pritisaka na članove tijela stranke da glasaju na ovaj ili onaj način mi je strana, jer ne pripada SDP-u već nekim drugim političkim opcijama protiv kojih sam se borio u čitavoj svojoj političkoj karijeri - rekao je i dodao da se radilo o pojedincima iz vrha stranke, ali nije otkrivao imena navodeći da se to treba riješiti unutar stranke.

Idi na 24sata

Komentari 33

  • ina67 04.09.2018.

    Samo da nije u tom grmu zec?

  • Lun@777 03.09.2018.

    Ne bi bilo dobro za SDP da ove ljude izbace iz stranke, a opet s druge strane možda se priključe lijevici gđe. Dalije. Mislim da je Grbin najbolji kadar za naslijediti Bernardića, zna to i sam Bernardić, zato ga se želi riješiti. Eh, zaista ne bih ni u jednu stranku ulazila, jer naprosto ti nedaju da razmišljaš svojom glavom (ovdje nam to ponekad nedaju samo admini kad nas cenzuriraju).

  • @everything_burns 03.09.2018.

    loša vijest za sdp-ovce

Komentiraj...
Vidi sve komentare