To je to što me zanima!

''Odluka o Visokoj brzopleta, neka premijer seli u Kockicu''

Na pitanje zbog čega mu je neobično da je Vlada dala suglasnost za preseljenje, Karamarko je iz Valpova poručio da ''počinju nekakve igre gospode iz Vlade''
Vidi originalni članak

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko je odluku Vlade o dodjeli rezidencije u Visokoj ulici Uredu predsjednika RH ocijenio brzopletom te predložio da taj ured bude u Banskim dvorima te da se premijer preseli u zgradu na Prisavlju, popularnu Kockicu. 

Na pitanje novinara zbog čega mu je neobično da je Vlada dala suglasnost za preseljenje, Karamarko je iz Valpova poručio da ''počinju nekakve igre gospode iz Vlade''. 

- Umjesto da budu kooperativni, da doista ozbiljno pristupe tom problemu i nađu adekvatni prostor i rok za preseljenje, oni to daju ovako brzopleto, a da još nije održana inauguracija, a onda još daju izjavu da je za obnovu toga prostora potrebno barem godinu dana - rekao je Karamarko.

Idi na 24sata

Komentari 286

  • zeljkok3 31.01.2015.

    ljudi koji su u stanju glasati za ovog idiota su stvarno jadni i ne zaslužuju drugo nego na kruhu i vodi dobijat batinom po glavi, ovi vole opetovanje batinanje i karanje u glavu ali na žalost svi budemo zbog budala dobili po glavi

  • domis 31.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • stari mudrac 30.01.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare