To je to što me zanima!

Odluka pada u srijedu: Je li Karamarko u sukobu interesa?

Podsjetimo, mediji su objavili da je Josip Petrović, lobist mađarskog MOL-a, preko svoje tvrtke Peritus savjetovanje gotovo pune dvije godine plaćao je usluge tvrtki Drimia, u vlasništvu Ane Karamarko
Vidi originalni članak

Povjerenstvo za odlučivanje o sukobu interesa u srijedu će, 15. lipnja, donijeti odluku o Tomislavu Karamarku, odnosno odlučit će je li u sukobu interesa.

Podsjetimo, mediji su objavili da je Josip Petrović, lobist mađarskog MOL-a, preko svoje tvrtke Peritus savjetovanje gotovo pune dvije godine plaćao je usluge tvrtki Drimia, u vlasništvu Ane Šarić Karamarko, supruge prvog potpredsjednika Vlade Tomislava Karamarka. 

-  Onoga trenutka kad je postalo izvjesno da bi moj suprug mogao postati član Vlade, gospodina Petrovića obavijestila sam da raskidamo ugovor - rekla je Ana Karamarko.

Povjerenstvo je 18. svibnja pokrenulo postupak protiv Tomislava Karamarka. 

SDP je tada pokrenuo u Saboru zahtjev za opozivom Karamarka, a Most je rekao da će zahtjev poduprijeti zbog Karamarkove političke odgovornosti. I tada su krenule trzavice i najveća politička kriza vlasti u povijesti koja još uvijek nije riješena. 

Idi na 24sata

Komentari 59

  • kormilar 10.06.2016.

    Zbog žena su vođeni ratovi i padala su carstva i kraljevstva, pa nije ni čudo da padne i jedan podpredsjednik vlade RH i predsjednik HDZ-a, a naročito ako zbog svog osobnog interesa radi za drugu državu! Da smo homogen narod, što nismo, veleizdajnik bi u najmanju ruku dobio izgon iz ove države, koje nije dostojan!

  • ain stein 10.06.2016.

    Predsjednica je bila u sukobu interesa kad je novac donirala HDZu. Ona kaže da ne priznaje odluku povjerenstva. Ni KARAmarko je vjerovato neće priznati..........

  • ragbijaš 10.06.2016.

    **** Admin**** : Poštovani, molimo vas da isključite Caps Lock kao i svi ostali komentatori na portalu. Lp

Komentiraj...
Vidi sve komentare