To je to što me zanima!

Odron kod Karlovca: Velik dio ceste 'preselio' u rijeku Dobru

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Uslijed kiše uz rijeku Dobru kod Karlovca, došlo je do odrona ceste. Iz Grada Karlovca poslali su priopćenje u kojemu sudionike u prometu obavještavaju o novonastalim uvjetima na cesti
Vidi originalni članak

Na lokalnoj cesti koja povezuje naselja Zadobarje i Grdun uz rijeku Dobru u Karlovcu u utorak se aktivirao odron. 

Zemljište se uz samu prometnicu odklizalo prema obali rijeke uslijed čega se na dijelu prometnice stvorila rupa. 

Hitnim mjerama, prometnica je ograđena prometnom signalizacijom kako bi se mogao odvijati nesmetani promet. Iz Grada mole vozače da do sanacije prilagode vožnju novonastalim uvjetima  i poštuju postavljenu vertikalnu signalizaciju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video


Iz Grada Karlovca najavili su kako će poduzeti hitne mjere radi boljeg prometovanja ovom prometnicom.

POGLEDAJTE VIDEO

- Obavještavamo građane kako se na prometnici Zadobarje - Grdun uz rijeku Dobru dogodio odron ceste čime je trenutno ugrožena sigurnost prometovanja. Molimo građane da prilagode brzinu vožnje novonastalim uvjetima na prometnici Zadobarje-Grdun ispred kućnog broja 34 i 34 A te poštuju znakove postavljene vertikalne signalizacije. Grad Karlovac poduzet će hitne mjere radi osiguranja mogućnosti prometovanja ovom prometnicom - stoji u priopćenju Grada Karlovca.

POGLEDAJTE FOTOGALERIJU:

Idi na 24sata

Komentari 7

  • purgerica prva 21.02.2018.

    Seoska cesta, tko zna kojeg reda. Čemu lamranje, uobičajeno kod velikih kiša, vlage, i još uz rijeku. Što bi vi? Sve seoske ceste podbetonirati, potporne zidove raditi? Pa to ni japanci ne rade, od kuda? A da je struktura tla nikakva, trusna, vidi se. Provozajte se lokalnim cestama do Krapinskih Toplica pa vidite koje su tamo ceste. Izludjele su me u rujnu.

  • POTPEC 21.02.2018.

    Obićno se radi potporni zid uz rječne tokove, a zašto ga ovdje nema to triba nadležni da doznaju. Zato nije ni čudno da je rijeka popapala dio ceste.

  • MH08 21.02.2018.

    A bogme je i podloga dobra haha.. dobro da nije odnijelo i onu kucu na slici

Komentiraj...
Vidi sve komentare