To je to što me zanima!

Odsad jeftiniji prijevoz za sve gradove i općine oko Zagreba

ZET će ubuduće voziti u samo dvije zone. Jeftinije karte moći će se kupiti od srijede 1. ožujka, a cijene godišnji i mjesečnih pokaza neće se mijenjati...
Vidi originalni članak

Grad Zagreb ukida dvije tarifne zone u kojima vozi ZET pa će se Općine Bistra, Luka, Klinča Sela, Stupnik te Zaprešić i Velika Gorica biti 2. zona, a Grad Zagreb prva, a svugdje će biti dostupne polusatne karte od četiri kune.

Jeftinije karte moći će se kupiti od srijede 1. ožujka, a cijene godišnji i mjesečnih pokaza neće se mijenjati.

Gradonačelnik Milan Bandić na konferenciji za novinare kazao je kako će ukidanje zona koštati ZET 43 milijuna kuna, a manjak namjeravaju nadoknaditi većim brojem prodanih karata i iz unutarnjih rezervi.

Zadnjim atomima snage neka namire dug, poručio je Bandić.

Grad Zagreb sutra bi trebao i HŽ-om potpisati ugovor za smanjenje cijene prigradskih karata za 35 posto.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Helky 27.02.2017.

    Citat: "Grad Zagreb ukida dvije tarifne zone u kojima vozi ZET pa će se Općine Bistra, Luka, Klinča Sela, Stupnik te Zaprešić i Velika Gorica biti 2. zona, a Grad Zagreb prva.." (kraj citata) .....pa će se...... biti 2.zona??? A ukidaju se dvije tarifne zone na početku rečenice ! Što nam ovaj nepismeni "novinar" pokušava objasniti???

  • LANA555 27.02.2017.

    Znaju ti političari što pali kod pojedinih građana glasača.Nemaju neki građani svoj ja i princip .Pa zbog takvih mnogi ispaštaju. To što je pojeftinilo to se baca glasačima običnim i šljakerima jer to bogatune ne zanima.Nima su dignute plače.Znali su oni što se sprema . Boise badič da Perner nebi pobijedio.Pa bu i žičara proradila.sad prevoz.pa bu vola okretal na Trg.Ban.Jel i rome zvao da tancaju . Kad sve prođe i ako nedaj bože pobjedi sve po starom.Ili če prevoz ič gore ili neče za klince bit besplatne knige.Več bu badič to sa svoima kumovima i pajdašima vidio što je najadekvatnije za podič gore ili ukinut. Koi su to lisice i td.Da ti se zgade takvi . Ha star al kolko mu je želja da još ovaj put dobi izbore taman da spasi svoju guz...u kolko uspije.

  • kung fu panda 27.02.2017.

    sutra ću imat i za kavicu kad posjetim metropolu :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare