To je to što me zanima!

Odvjetnik Ante Todorića tvrdi: On u petak dolazi u Hrvatsku

On je u dogovoru s policijom rekao da će doći u Hrvatsku i on će to učiniti. Dakle nema nikakvih zakonskih pretpostavki da bi se u odnosu na njega raspisivala tjeralica, kaže Olujić
Vidi originalni članak

Ante Todorić u petak se vraća u Hrvatsku. Tako tvrdi njegov odvjetnik Fran Olujić. Prva adresa na koju bi trebao ići je Državno odvjetništvo.

- Protiv njega u ovom trenutku nije određen istražni zatvor jer kao što znate zahtjev Državnog odvjetništva da se odredi je odbijen i on može doći u Hrvatsku i u petak i za pet dana, ali ponavljam on će u petak doći u Hrvatsku'', rekao je Fran Olujić za Novu TV.

Na pitanje može li se, pravno gledano za njim rapisati tjeralica, Olujić odgovara:

- Ne može, jer nisu ispunjeni uvjeti za raspisivanje tjeralice, dakle on je prijavio odjavu prebivališta iz RH u Velikoj Britaniji u London na koju adresu mu nikad nikakav formalni poziv nije stigao. On je samoinicijativno stupio u kontakt s policijom. Nakon što mu je policija rekla da je protiv njega u tijeku kazneni postupak. On je u dogovoru s policijom rekao da će doći u Hrvatsku i on će to učiniti. Dakle nema nikakvih zakonskih pretpostavki da bi se u odnosu na njega raspisivala tjeralica'.

O Ivanu Todoriću, kaže Olujić, nema nikakvih informacija.

 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • CROATIAN FIGHTER 22.10.2017.

    Dame i gospodo , Hrvatice i Hrvati ovo nema veze sa stranačkim opredjeljenjem već sa PRAVNOM Državom koja ne funkcionira ! Ovo je teška sprdačina koja nosi sa sobom nesagledive posljedice u pravosudnom i političkom smislu te ugledu same Države u kredibilitetu institucija ! TKO je ovo dozvolio ??!!

  • Leonards_1 20.10.2017.

    Kako prosječni odvjetnik postaje skupi odvjetnik!

  • maxim m 20.10.2017.

    čuj njega,dogovorija se sa policijom ka da je na placu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare