Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
16 komentara

Odvjetnik Ante Todorića tvrdi: On u petak dolazi u Hrvatsku

On je u dogovoru s policijom rekao da će doći u Hrvatsku i on će to učiniti. Dakle nema nikakvih zakonskih pretpostavki da bi se u odnosu na njega raspisivala tjeralica, kaže Olujić

Foto: Zarko Basic/PIXSELL
16 komentara

Ante Todorić u petak se vraća u Hrvatsku. Tako tvrdi njegov odvjetnik Fran Olujić. Prva adresa na koju bi trebao ići je Državno odvjetništvo.

- Protiv njega u ovom trenutku nije određen istražni zatvor jer kao što znate zahtjev Državnog odvjetništva da se odredi je odbijen i on može doći u Hrvatsku i u petak i za pet dana, ali ponavljam on će u petak doći u Hrvatsku'', rekao je Fran Olujić za Novu TV.

Na pitanje može li se, pravno gledano za njim rapisati tjeralica, Olujić odgovara:

- Ne može, jer nisu ispunjeni uvjeti za raspisivanje tjeralice, dakle on je prijavio odjavu prebivališta iz RH u Velikoj Britaniji u London na koju adresu mu nikad nikakav formalni poziv nije stigao. On je samoinicijativno stupio u kontakt s policijom. Nakon što mu je policija rekla da je protiv njega u tijeku kazneni postupak. On je u dogovoru s policijom rekao da će doći u Hrvatsku i on će to učiniti. Dakle nema nikakvih zakonskih pretpostavki da bi se u odnosu na njega raspisivala tjeralica'.

O Ivanu Todoriću, kaže Olujić, nema nikakvih informacija.

 

Tema: Akcija Agrokor

Možda vas zanima i ovo:
Message