To je to što me zanima!

Odvjetnik Šerić: 'Brinem zbog Zavadlava, u teškom je stanju'

Iako je Filip Zavadlav, koji je uhićen zbog trostrukog ubojstva u Splitu, dobio odvjetnicu po službenoj dužnosti, njegovi podupiratelji angažirali su mu poznatog odvjetnika Branka Šerića
Vidi originalni članak

Istina je, branit ću Filipa Zavadlava kojeg sumnjiče za trostruko ubojstvo u Splitu, potvrdio nam je poznati kazneni odvjetnik Branko Šerić. Sa svojim klijentom još nije uspio kontaktirati, a angažirala su ga ljudi iz grupe podrške s društvene mreže Facebook 'Pravda za Filipa' koja zasad broji 16.000 ljudi.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Filipa bi trebao ispitati sudac istrage i nadam se da je ondje prisutan i sudski vještak. Brinem se za njegovo mentalno stanje i nadam se da će ga prebaciti u Zatvorsku bolnicu u zagrebačkoj Svetošimunskoj - kazao je Šerić.

PSIHIJATAR O SPLITSKOM SLUČAJU 'Gnjev građana je očit, ovo je alarm da stvari treba mijenjati'

Tijekom utorka, ili najkasnije srijede bi zbog svega trebao otići i do Splita. Kako doznajemo, Filip je rastrojen te nije uspio normalno razgovarati niti iznositi obranu pred policijom i državnim odvjetništvom.

Još detalja krvavog pohoda trostrukog ubojice možete pročitati OVDJE.

POGLEDAJTE VIDEO:

Idi na 24sata

Komentari 234

  • korisničko prezime 14.01.2020.

    Nužna samoobrana za organizirani zločin iznude i prijetnje, protupravnog lišavanja slobode i ubojstva u pokušaju ponavljanih kroz duže razdoblje, dovela ga je do ovako teškog stanja!

  • nadko 13.01.2020.

    Zna li netko koja je nova grupa na FB za podršku Filipu i odvjetniku Šeriću?

  • nadko 13.01.2020.

    Kome smeta podrška za Filipa pa je grupa na FB obrisana? Vjerujem da će se naći drua mogućnost na koju nema nitko utjecaja..to govori jako puno..Filipu podrška i neka mu je Bog upomoć a g odvjetniku puno uspjeha neka se bori za taj mladi život kojeg je sistem i polusvijet uništio..

Komentiraj...
Vidi sve komentare