To je to što me zanima!

Oglasio se Ž. Žderić: Najave stečaja Konstruktora zbunjuju

Direktor Konstruktora se oglasio priopćenjem u kojem tvrdi da bi likvidacija značila nesagledivu štetu, jer društvo ima ugovorene poslove vrijedne milijardu kuna
Vidi originalni članak

Najave stečaja zbunjuju, a u predstečajnom postupku svi su vjerovnici pozvani na prijavu tražbina, piše u priopćenju direktora Konstruktora Željka Žderića. Na ročištu 13. ožujka glasovat će se za predloženi plan restrukturiranja koji predviđa promjenu vlasničke strukture kako bi se nastavilo poslovanje. Žderić tvrdi da bi likvidacija značila nesagledivu štetu, jer društvo ima ugovorene poslove vrijedne milijardu kuna. 

- Konstruktor nije osnivao nove tvrtke na koje bi prebacivao ljude opremu i prihode, nego nastoji očuvati tvrtku i 1200 radnih mjesta - piše u priopćenju. 

Žderić je tako odgovorio na izjave ministra financija Slavka Linića koji je rekao da Konstruktor ide u stečaj zbog Žderića.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • Hasenfefer 16.02.2013.

    Ovak. Ja u ovom slučaju sam 120 % na strani gosp. Linića. Zašto. zakon je dobar i treba ga samo provoditi. znači obrtnik, tajkun, vlasnik neke tvrtke, Haso ne može osnovati drugu tvrtku u Hrvatskoj ikada(ni njegova obitelj, rođaci, prijatelji, kumovi dok se radnicima, vjerovnicima, dobavljačima, državi ne podmire sva dugovanja pa i svom privatnom imovinom. AMEN. Pa nije ovo Mrduša donja da možete delat kaj hoćete. lp začarani osvetnik

  • MAX 2010 16.02.2013.

    Mjesecima je šutio a javlja se odmah kada ga vlada prozove a nije kuš kao godinama prije ??! U međuvremenu je očito tamanio janjetinu i raspoređivao kamione s lovom (tuđom)!

  • PatakVak 15.02.2013.

    da,da, bilo bi najbolje da država kupi firmu od tebe kao što kupuje CA,to jest,dionice čačića i kompanije,svi veliki poduzetnici iz devedesetih su najobičnije lopine kojima je mjesto u remetincu!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare