To je to što me zanima!

Ognjen Šimić kupuje auto i otvara privatnu ordinaciju?

Odbjegli kirurg Ognjen Šimić navodno je prošli tjedan razgledavao automobile na sarajevskom sajmu. Zanimao ga je jedan od oko 50.000 eura
Vidi originalni članak

Riječki kirurg Ognjen Šimić, koji je u Hrvatskoj nepravomoćno osuđen na devet godina zatvora zbog primanja mita, prošli je tjedan navodno na sarajevskom sajmu tražio novi automobil. Bezbrižno je birao, a za oko mu je zapeo jedan od 50.000 eura. Prema pisanju nekih medija, dr. Šimić u BiH, gdje se skriva od hrvatskog pravosuđa, planira otvoriti privatnu ordinaciju. Da se Šimić u BiH osjeća potpuno sigurno, svjedoče senjski planinari kojima je rado pozirao. Kako piše Novi list, senjski planinari poznato su lice sreli u najprometnijem dijelu Sarajeva. Nisu bili sigurni pa su mu se osobno obratili. Čim je čuo da su iz Senja, Šimić se, kažu, strašno razveselio.
- Na tvrđavi Nehaj imam svoj grb, a dobro znam nekoliko Senjana, među njima i vašega sugrađanina, nekadašnjeg ravnatelja KBC-a Rijeka, dr. Žarka Tomjanovića - rekao je Šimić i dodao da ga pozdrave. Zamolili su ga za fotografiranje, što je rado prihvatio.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • svi_smo_doma 12.09.2008.

    Čovjek laže, krade i vara, a kad dođe vrijeme da plati za svoje grijehe kaže: Pa nisam nikog ubio! Nažalost, previše je normalnih, malih ljudi među nama koji misle slično; 9 godina je previše za takvoga kad ubojice \"odšetaju\" nakon godinu-dvije. Ja kažem: neka ovakvi posluže za primjer. A što se ovog, navodno čovjekoljubivog doktora tiče, sposoban je najviše za manipuliranje drugima, u liječničku kvalitetu sumnjam.

  • marenda 12.09.2008.

    je..... ti glupu državu ajde već kad su ga pustili, što mu nisu račune zamrznuli i lovu podjelili sirotinji

  • amer27 12.09.2008.

    Svaka čast, nema se tu puno sto komentirati, Čovjek je sposoban, našao je način na koji da zajebe naše pravosuđe a mi kada smo tako aljkavi i površni treba nas !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare