To je to što me zanima!

Ogromna kolona na granici u Neumu u smjeru Dubrovnika

Pojačan je promet na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, a tijekom dana poteškoće u prometu očekuju se na gradskim prometnicama i obilaznicama, izvijestio je Hrvatski autoklub
Vidi originalni članak

Vozim se u autobusu iz Dubrovnika za Mostar. Mi smo lako prešli granicu u Neumu, ali kolona u smjeru Dubrovnika je ogromna. Nadam se da ljudima neće propasti blagdani, jer nema smisla čekati toliko dugo da bi se prešla granica, rekla nam je čitateljica koja je video snimila u subotu ujutro, na Badnjak. Kolona je kilometarska, a nije bolje ni na drugim prometnicama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

HAK je izvijestio da je promet pojačan na autocesti A3 Bregana-Lipovac u smjeru istoka, a tijekom dana poteškoće u prometu očekujemo na gradskim prometnicama i obilaznicama, na dionicama cesta na kojima se vozi prema privremeno postavljenoj signalizaciji, te na graničnim prijelazima. 

Zbog pojačanog prometa na autocesti A3 Bregana-Lipovac na naplatnim postajama Zagreb Istok i Županja u smjeru Lipovca kolona je oko 1 km.

Vlažnih i skliskih kolnika mjestimice ima u većem dijelu unutrašnjosti, a zbog niskih je temperatura moguća poledica, osobito na mostovima i nadvožnjacima. Vozačima se savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama i održavaju sigurnosni razmak između vozila. 

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti. Ima je i na autocesti A1 između Zagreba i Bosiljeva. 

Idi na 24sata

Komentari 49

  • kamenjar 24.12.2016.

    Necete dugo Bosancerosi!!!! Peljeski ce biti uskoro pa nema grebanja vise vec vize za EU !!!!!

  • -Dubrovnik- 24.12.2016.

    A ljeti je još gore, čeka se po 2 sata... i onda ne treba most pelješac... bitno da imaju dva na maslenici.. (a oba zatvorena po buri)

  • 24.12.2016.

    Lesiji se vračaju kući,hehe

Komentiraj...
Vidi sve komentare