To je to što me zanima!

Ogromne gužve na granicama, na Zagreb Istok kolona 4 km: 'Nehumano, čekamo 10 sati...'

Najveće gužve jutros su na ulasku u Hrvatsku iz Srbije. Na Bajakovu se trenutno čeka oko 6 sati, a na Tovarniku dva. Čitateljica koja je noćas zapela u gužvi kaže kako nisu imali gdje kupiti vode ni hrane
Vidi originalni članak

Hrvatska je od početka godine u Schengenu i ovo je prvi udarni vikend u kojem se mnogi građani vraćaju nazad prema Europi te su naše vanjske granice sada i vanjske granice šengenske zone.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

HAK javlja kako je pojačan promet na autocesti A3 Bregana-Lipovac te na naplati  Zagreb-istok u smjeru Bregane, ali i na pojedinim graničnim prijelazima sa Srbijom, Crnom Gorom te Bosnom i Hercegovinom na ulasku u Hrvatsku gdje su čekanja i po nekolilo sati.

Kolona vozila na autocesti A3 Bregana-Lipovac kraj naplatne postaje ZAGREB - ISTOK u smjeru Bregane oko 7.20 sati bila je duga oko 4 kilometra.

POGLEDAJTE VIDEO: ČEKALI I DO 10 SATI NA GRANICI BAJAKOVO

HAK trenutno javlja i kako se na ulascima u Hrvatsku iz BiH čeka između jednog i dva sata, no puno su veća čekanja na ulasku iz Srbije.

Tako se trenutno na Bajakovu čeka oko šest sati, a na Tovarniku dva sata. Čitateljica koja nam je poslala snimke iz noćašnje gužve kaže da su čekali oko 10 sati da bi se pomaknuli za 3,5 kilometra.

- Ljudi su ludi, trube cijelo vrijeme. Nemaju za kupiti hrane ni vode. Nehumano je ovo - kaže čitateljica.

Idi na 24sata

Komentari 176

  • lukicluka11 09.01.2023.

    Gužve na Bajakovu su očekivane i normalne, ali zašto isto takve gužve na naplatnim u Zagrebu? Tu se može puno toga napraviti i poboljšati ali hdz mafija ne mari za to.

  • Rommel JR 09.01.2023.

    Pravoslavni svet ide na zapad haha hristos se rodih...u autu na Bajakovu a ne u štalici hahaha

  • Cipelcug 08.01.2023.

    Pa mogli otići i na neki manji granični prijelaz.

Komentiraj...
Vidi sve komentare