To je to što me zanima!

Prerano zakukurikali? IDS-ovci se uplašili i otkazali 'pressicu'

IDS i Udruga 'Inicijativa za osnivanje Narodne stranke - reformisti', najavili su pa u zadnji tren otkazali pressicu jer mediji tumače da IDS stvara alternativnu koaliciju
Vidi originalni članak

IDS i Udruga 'Inicijativa za osnivanje Narodne stranke - reformisti', koja okuplja bivše članove HNS-a, dogovorili su suradnju na programima i zakonskim prijedlozima. Najavili su pressicu u ponedjeljak u 13 sati u varaždinskom hotelu Turist. Međutim, u nedjelju je IDS otkazao konferenciju za novinare pod objašnjenjem:

Razlog otkazivanja gore navedene konferencije za novinare jest tumačenje pojedinih medija da IDS suradnjom s udrugom "Inicijativa za osnivanje Narodne stranke - reformisti" želi stvoriti alternativnu koaliciju na štetu postojećeIstarski demokratski sabor je lojalan koalicijski partner te ne želi ni na koji način dovesti u pitanje funkcioniranje postojeće koalicije - stoji u priopćenju.

Tema je trebala biti suradnja Udruge i IDS-a na programima i zakonskim prijedlozima vezanim uz decentralizaciju, EU fondove i izborna pravila na parlamentarnim izborima te predstojeći izbori za Europski parlament. 

Predsjednica Udruge Natalija Martinčević i IDS-ov kandidat na europskim izborima i bivši predsjednik te stranke Ivan Jakovčić trebali su predstaviti okvire suradnje i konkretne prijedloge. 

Bivši članovi HNS-a, koji su vjerni Čačiću, krajem ožujka su podnijeli zahtjev za registracijom Udruge za osnivanje Narodne stranke - reformisti, koja se kani osnovati po Čačićevu izlasku iz zatvora. Čačić 17. svibnja ima pravo podnijeti zahtjev na uvjetni otpust iz zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 106

  • SAINT 05.05.2014.

    Čačić će dokrajčit kukuriku spodobu.

  • Goldfinger_1 05.05.2014.

    Čačić i Jakovčić ... ljudi moji pa ovoga nema ni na Siciliji.

  • colonelo 05.05.2014.

    ... ma daj čačiću mani se tih IDS-ovih jadnika ... ti jedni drugima podvaljuju a di neće tebi i drugima ... družina pokvarenjaka koja može samo sa takvima ... valjda si u zatvoru ojačao karakter jer krugovu u kojima si se do sada kretao nisu od tebe mogli čovjeka učiniti - zatvor je dobro mjesto za to ... strava ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare