To je to što me zanima!

Oleksij Reznikov smijenjen, više nije ukrajinski ministar obrane

Reznikov više nije ukrajinski ministar obrane, a zamijenit će ga dosadašnji ravnatelj vojne obavještajne agencije
Vidi originalni članak

Ukrajinski ministar obrane Oleksij Reznikov, izložen pritisku zbog korupcijskog skandala u svojem ministarstvu, bit će prebačen na drugu dužnost u vladi, rekao je u nedjelju predsjednik kluba zastupnika stranke ukrajinskog predsjednika Volodimira Zelenskog.

David Arakhamia, predsjednik kluba zastupnika stranke Sluga naroda, rekao je da će ministarstvo obrane voditi Kirilo Budanov, čelnik vojno-obavještajne agencije GRU. 

'OPERACIJE POD LAŽNOM ZASTAVOM' Rusija tvrdi da Ukrajina planira raznijeti zgrade u Kramatorsku, a za napad će okriviti Moskvu

Nije rekao kada će odluka biti formalizirana.

Reznikov nije imao komentara.

- Rat diktira promjene u kadrovskoj politici - napisao je Arakhamia na Telegramu.

NA SASTANKU PROŠLE GODINE Bivši izraelski premijer tvrdi: 'Putin neće ubiti Zelenskog, on mi je to obećao. Pitao sam ga'

- Vremena i okolnosti zahtijevaju jačanje i pregrupiranje. To se sada događa i događat će se i ubuduće... Neprijatelj se priprema za ofenzivu. Pripremamo se braniti se i vratiti ono što je naše - napisao je. 

Idi na 24sata

Komentari 73

  • 06.02.2023.

    Kaj je i ovaj krao?

  • uwaga 06.02.2023.

    Ja mislio to drele

  • Jožek121 06.02.2023.

    Ovaj Zeleni židov mjenja svoje ministre isto kao i Plenković svoje, dobro ga je naučio vojni strateg i komandant Plenko -mun.

Komentiraj...
Vidi sve komentare