To je to što me zanima!

Oluje čupale stabla, kod Cresa snimio zastrašujuću pijavicu

U nedjelju se očekuju grmljavinska nevremena i obilne kiše, a DHMZ je za Kvarner objavio i crveno upozorenje zbog izrazito opasnog vremna
Vidi originalni članak

Nevrijeme koje je u noći na subotu stiglo u Hrvatsku u Istri je uz tuču i obilnu kišu donijelo i jak vjetar koji je čupao stabla. 

PALA I TUČA Nevrijeme već poharalo Istru, vjetar čupao stabla u Višnjanu

A tijekom vožnje katamaranom od Lošinja do Rijeke, čitatelj Hrvoje Vrtodušić snimio je pijavicu koja se ujutro formirala kod Cresa. 

Pogledajte video:

Nastavak nevremena može se očekivati i tijekom nedjelje, a Meteoalarm je za područje Istre, Gorskog kotara, sjeverne Dalmacije i Like  izdao narančasto upozorenje zbog grmljavinskih nevremena i moguće obilne kiše. DHMZ pak za Kvarner izdaje crveno upozorenje zbog vrlo jake bure te navodi kako je grmljavinsko nevrijeme izglednije u noći i ujutro, osobito na Jadranu te da se prema večeri očekuje prestanak kiše i djelomično razvedravanje. 

U unutrašnjosti će biti umjeren i na udare jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar, a na sjevernom Jadranu moguća je jaka, a podno Velebita i olujna bura, dok će jugo u Dalmaciji okretati postupno na buru.

Ujutro će biti puno svježije s temperaturama između 12 i 17 u unutrašnjosti te 18 do 23 na Jadranu, a najviše dnevne između 15 i 20 te 22 do 27 na obali.

Idi na 24sata

Komentari 27

  • kesni 26.08.2018.

    kakve vi nebuloze pisete...

  • giovanni123 26.08.2018.

    Ja se zastrasio od ove zastrašujuće pijavice ..samo gledajući ..😂😂👏👏

  • 26.08.2018.

    Več mi ljeto nedostaje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare