To je to što me zanima!

Nevrijeme pogodilo Hrvatsku: Diljem zemlje problemi s tučom

Nakon vrućeg vikenda, stigla je promjena vremena. Jaka tuča je počela padati oko grada Novske, sve do Okučana. Tuča je oštetila i nekoliko automobila...
Vidi originalni članak

Promjena vremena i zahlađenje koje su meteorolozi prognozirali počelo je zahvaćati sve dijelove Hrvatske. U nedjelju poslijepodne u zapadnom dijelu Slavonije počelo je jako olujno nevrijeme. Brojna mjesta zahvatila je tuča.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jaka tuča je počela padati oko grada Novske, sve do Okučana, a čitatelj iz Nove Gradiške je uspio snimiti i pijavicu.

NA SNAZI UPOZORENJE Oluja u Slavoniji: Nakon vrućeg vikenda stiglo je jako nevrijeme

U mjestu Jazavica tuča je oštetila nekoliko automobila. Čitatelji javljaju da je padala tuča veličine dlana.

Nevrijeme nije zaobišlo ni druge dijelove Hrvatske. U Dalmaciji su pljuskovi i grmljavina, a kiša je počela i u Zagrebu.

Olujno nevrijeme u nedjelju navečer zahvatilo je i područje Karlovca te Jastrebarskog. Vozači su na autocesti morali stati jer zbog obilne kiše i tuče nisu mogli dalje voziti.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve benzinske postaje su prepune automobila koji su se uspjeli skloniti na vrijeme od tuče. Neki vozači su odlučili nakratko stati u tunelima.

Idi na 24sata

Komentari 101

  • Snježana Pletikosa 17.06.2019.

    Pitaju se mnogi gdje su protugradne rakete!? Kako će HARRP obavit svoje,ako se ispale? Nije dobro ometati HARRP!😣

  • Matisao533 17.06.2019.

    Očito još jedan više kada toliko znate :D

  • 17.06.2019.

    "Neki su se uspjeli sakrit u tunelima";je li zakonom dozvoljeno uslijed bilo cega zatvorit prolaz? Isto se dogodilo kod prvog nadvoznjaka iza odmaralista kod Kutine u 16.45h gdje se stvorila kolona automobila jer je prolaz bio zatvoren od zaustavljenih ispod nadvoznjaka...u voznji se nije vidjelo 2m ispred od kise i sitnog leda, malo je falilo da jedan audi ne naleti i sto bi bilo?opci kaos, a prolaz za hitnu nema za policiju nema..zbog njih par sto su cuvali svoje mezimce nas 50 bili smo "zarobljeni" jer mi ne volimo svoje samo zelimo stici kuci nakon duge voznje...takvo sto svugdje bi bilo kaznjivo al ne i kod nas, takvo sto nikom ne bi palo na "pamet" osim nama...zalosno i sramotno..

Komentiraj...
Vidi sve komentare