To je to što me zanima!

On je gurnuo dječaka (8) pod vlak, a htio je ubiti i ranije...

Habte Araya (40) je živio u Švicarskoj i bio je primjer integracije. Radio je i bio je uzoran sve do siječnja ove godine. U srpnju je htio ubiti susjedu pa je pobjegao u Njemačku. Prije napada u Frankfurtu objavio je sliku sina
Vidi originalni članak

Habte Araya (40) je u ponedjeljak gurnuo pod vlak majku i dječaka (8) u Frankfurtu. Majka i sin koji napadača nisu poznavali su bili na putu prema Austriji. Tamo su se trebali sastati s dječakovom sestrom (12) koja je ranije otišla u Austriju s tetom. Majka se uspjela spasiti, a dječaka je pregazio vlak i ubio na mjestu. 

NJEMAČKA: PODIGLI OPTUŽNICU Gurnuo dječaka (8) pod vlak: Muškarac je otac troje djece

Habte je pokušao pod vlak gurnuti i ženu (78) koja se uspjela obraniti, ali joj je napadač ozlijedio rame. I dalje se nagađa zašto je Habte to učinio. On je rođen u Eritreji. Pobjegao je 2006. u Švicarsku. Tražio je azil i dobio ga. Zaposlio se u prijevoznom poduzeću u Zürichu.

STRAVA U NJEMAČKOJ Dječaka (8) je pod vlak gurnuo zbog osvete? Dijete preminulo

Čak su ga hvalili kao dobar primjer integracije. Fotografirali su ga i za magazin zavoda za zapošljavanje. Od siječnja 2019. je bio na bolovanju zbog psihičkih problema. Pokušao je 25. srpnja ubiti svoju susjedu u Zürichu. Napao ju je nožem i davio ju je. Nakon toga ju je zajedno sa svojom suprugom zatvorio u stan. Žene su pretrpjele šok, a oslobodila ih je policija.

Nakon toga je pobjegao prvo u Basel, a onda u Frankfurt. Prilikom napada u ponedjeljak bio je trijezan i nije uzimao nikakvu drogu. 

U FRANKFURTU Gurnuo je pod vlak dječaka (8): Ozljede su bile teške, umro je..
Ranije je sa suprugom bio angažiran u crkvi i nije radio nikakve probleme. Imao je samo jednu kaznu zbog prometnog prekršaja. Prije napada na dječaka u Frankfurtu je na svojem Facebook profilu objavio fotografiju sina. Habte ima troje djece koja su stara jednu, tri i četiri godine, piše Blick. 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • Link1 31.07.2019.

    Piše dobar primjer integracije,te živ...nje se ne mogu integrirat, 1 od 100 je možda normalan!

  • Power_charger 31.07.2019.

    Naravno da sam protiv ilegalne imigracije i također mislim da se svim tim ljudima sa Bliskog istoka i Afrike najbolje može pomoći u njihovom vlastitim zemljama, a ne ih ovako primati milijune, ali ovaj članak je odgovor svim onim likovima i likicama koji su se požurili zahvaliti frau Merkel i poželjeti joj pokoju smrtnu bolest, lik nema veze sa onim valom imigranata iz 2015., kao ni sa Njemačkom tako da malo pričekajte sa pljuvanjem i vješanjem dok ne dobijete sve informacije.

  • 31.07.2019.

    To sve treba vratit. Zabranili Haribo, jos malo pa ce zabranit prsut i sunku. Probudite se ljudi, tiha islamizacija !!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare