To je to što me zanima!

'On je spletkar, najobičnija protuha, jedna hulja i propalica'

Milanović revno piše statuse na Facebooku, a Šeks, kojeg je među ostalima prozvao, poručuje mu da je najobičnija politička protuha
Vidi originalni članak

Neopisiva situacija kojoj zadnjih dana svjedoči hrvatska javnost ide dalje. Šeks je za Milanovića prvo rekao da bi mu pozvao liječnike, nakon čega ga je Milanović nazvao 'udbaškim drukerom' i 'Superhikom'. Šeks sad uzvraća u sličnom tonu. 

OBRUŠIO SE NA PREDSJEDNIKA Šeks o Milanoviću: 'Njegovo ponašanje je koktel psihičkih bolesti, trebalo bi ga smijeniti'

-  Radi se o osobi koja je spletkar, koja je jedna najobičnija politička protuha, jedna hulja, jedna propalica - rekao je Šeks za RTL Danas. 

PODRŠKA PREDSJEDNIKU Most: Nećemo podržati Šeksovu inicijativu smjene Milanovića

Smatra da su se stekli uvjeti za Milanovićev opoziv, no prvo bi pokrenuo postupak njegove privremene spriječenosti u sklopu kojeg bi se nad Milanovićem moralo obaviti psihijatrijsko vještačenje. U HDZ - u se ograđuju od njegovih stavova, a iz MOST- a su u nedjelju rekli da neće podržati Šeksov prijedlog. 

Idi na 24sata

Komentari 211

  • RI051_1 29.03.2021.

    Šeks superhik koji vidi bijele miševe

  • Jagoda jagoda 29.03.2021.

    Sta te muči šjor Šeks? Da imaš iti malo obraza muča bi. Sićaš se one: LOCIRATI, UHITITI, TRANSFERIRATI!!!? KOGA? NAJPOŠTENIJE HRVATSKOG GENERALA! TEBE TRIBA GONIT ZA VELEIZDAJU SVOG HRVATSKOG NARODA!

  • grunf1950 29.03.2021.

    A vidi ove svinje.

Komentiraj...
Vidi sve komentare