To je to što me zanima!

Ona je gutačica mačeva, a to radi i u 9. mjesecu trudnoće

Veronica kaže kako za bebu nema opasnosti te je samo malo promijenila način na koji stoji dok guta mač kako bi njezini organi bili "poredani" po pravom redu
Vidi originalni članak

Veronica Hernandez (27) iz Teksasa je gutačica mačeva. Iako je trudna devet mjeseci i dalje izvodi svoju točku. Kaže kako za bebu nema opasnosti te je samo malo promijenila način na koji stoji dok guta mač kako bi njezini organi bili "poredani" po pravom redu.  

- Volim adrenalin i u toj točki postoji faktor opasnosti i to mi se nekako sviđa. Također vjerujem da tijelo može raditi čuda - objašnjava Veronica. Tijekom intervjua koji je dala za The Dallas Morning News progutala je 35 centimetara dugi mač

Kaže kako je točku učila dvije i pol godine od iskusnog kolege. Koristi tupi mač no on svejedno može biti itekako opasan. Mač prolazi kroz njezino grlo pored srca, između plućnih krila sve do želuca. Dok je bila trudna s prvim djetetom nije gutala mačeve, no u međuvremenu joj je  kolegica pokazala kako se to radi u trudnoći. 

Partner Kyle Neil ju podržava u njezinom poslu. Veronica bi trebala nastupiti i 28. veljače na svjetski dan gutača mačeva jedino ako njezina beba 'ne dođe' ranije.  

Umrlo 29 ljudi

Prema podacima međunarodne udruge gutača mačeva dosad je od ozljeda uzrokovanih gutanjem mačeva umrlo 29 ljudi. Nekima treba tri do deset godina da nauče gutati mačeve. Na 250 milijuna ljudi je jedan gutač mačeva. Od toga su ih 15 posto žene. 

Idi na 24sata

Komentari 55

  • Prva Proleterska 02.03.2015.

    Viđe li ja to dobro ! Ova pravi abortous kroz usta, jadna ne bila .!

  • marjanovic 25.02.2015.

    Bolesno!!

  • El Tractor 21.02.2015.

    Neznam koliko je ovo pametno jer ipak je riječ o trudnici,ali vjerojatno ona zna ili misli da je to najbolje za nju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare