To je to što me zanima!

Fatalna Maria: Ona je Putinova zečica za prljave poslove...

Maria Zaharova je glasnogovornica ruskog MVP-a. Što šef Rusije misli, ona to izgovara u eter. Ima dijete, ne može smisliti Ameriku, ali udala se u New Yorku. Nedavno je zaprijetila Švedskoj i Finskoj
Vidi originalni članak

Diplomirana je novinarka i magistrica povijesti. Što joj je na pameti to joj je na jeziku. Društvene mreže pune su joj govora mržnje, dezinformacija, snažnih antizapadnih, antisemitskih i antiukrajinskih poruka. S druge pak strane, kad god stigne divi se Vladimiru Putinu. Ona je Maria Zaharova, Putinova miljenica i zečica za prljave poslove.

Pogledajte video: Agresija na Ukrajinu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Izvrijeđala Vučića

Srbi je pamte jer je izvrijeđala Aleksandra Vučića. Bilo je to nakon što su Kosovo i Srbija u rujnu 2020. u Bijeloj kući potpisali međusobni sporazum. Vučiću se kasnije ispričali i Putin i ruski ministar vanjskih poslova Sergej Lavrov.

Prijeti Švedskoj i Finskoj

No usprkos ovom diplomatskom skandalu - a nije joj bio prvi - Mariji Zaharovoj, ruskoj glasnogovornici vanjskih poslova, ništa se nije dogodilo. Ostala je čvrsto na svojoj poziciji. Prozvali su je ‘Nepotopiva’ Marija.

 

Vučiću se nikada nije ispričala.

Nakon ruske invazije na Ukrajinu rekla je: “Ovo nije početak, već kraj rata”, da bi nakon što se pojavila vijest kako bi Švedska i Finska mogle postati članice NATO pakta poručila: ‘

Finska i Švedska ne bi trebale svoju sigurnost temeljiti na šteti sigurnosti drugih zemalja. Neka razmisle jer bi se mogle suočiti s vojnim i političkim posljedicama ‘.

Putin i Lavrov joj neizmjerno vjeruju. Uostalom odlikovana je najvišim nacionalnim ordenima. U svibnju 2020. primila je Orden časti za veliki doprinos u provedbi vanjske politike, a 2017. odlikovana je Ordenom prijateljstva.

SURADNIK RUSKE VLASTI Ukrajinci: Ubili smo čečenskog generala Magomeda Tušajeva

Proglašena je jednom od 10 najmoćnijih žena u Rusiji. Cijelu karijeru gradila je u MVP-a. Penjala se stepenicu po stepenicu, uvijek na liniji politike, postavši prva žena na ovoj poziciji u povijesti Rusije.

Ima dijete, piše pjesme, ne može smisliti Ameriku

Privatni život krije kao zmija noge. U braku je i ima jedno dijete, a u slobodno vrijeme piše pjesme. Iako ne može smisliti Ameriku udala se u New Yorku, gdje je radila u uredu Ruske federacije.

Tečno govori engleski i kineski.

Dolazi iz obitelji intelektualaca. Otac joj je za vrijeme SSSR-a bio diplomat u Kini, dok je majka, povjesničarka umjetnosti, radila u moskovskom Državnom muzeju lijepih umjetnosti Aleksandra Puškina. 

POGLEDAJTE VIDEO: UŽIVO O RATU UKRAJINA RUSIJA S MILJENKOM JERGOVIĆEM

Idi na 24sata

Komentari 121

  • picuskin 28.02.2022.

    Visiti će za noge naopako kao i Klara Petaći s Mussolinijem samo ova će s Putinom

  • 28.02.2022.

    Slatkica👰

  • OBJEKTIVNIopettu 27.02.2022.

    Njene poze govore o njenom karakteru. Treba paznju i osjecaj moci sto joj pruzaju stari poremeceni egoisti.

Komentiraj...
Vidi sve komentare