To je to što me zanima!

Onesvjestio se i umro: Visoka temperatura odnijela život

Bilo je oko 12 sati kada se čovjek samo srušio na zemlju. Ne znamo što je uzrok smrti ali vjerujem kako je to iznimno visoka temperatura, kažu mještani Gunje
Vidi originalni članak

Prilikom radova na uređenju vanjske fasade u Gunji danas je jedan muškarac pao u nesvijest i ubrzo preminuo. Prema riječima mještana Gunje radi se o 45-godišnjem muškarcu koji je pomagao prilikom radova na obnovi jedne kuće.

 - Bilo je oko 12 sati kada se čovjek samo srušio na zemlju. Ne znamo što je uzrok smrti ali vjerujem kako je to iznimno visoka temperatura za vrijeme koje je radio vani. Hitna kada je došla samo je mogla dijagnosticirati smrt, rekla nam je jedna od mještanki Gunje. Načelnik Općine Gunja Hrvoje Lucić potvrdio nam je kako je danas došlo do tragičnog slučaja u selu ali nije znao o kome je riječ.

- Čuo sam za slučaj da je jedna osoba pala i da je preminula. Radi se o 45-godišnjem umirovljeniku iz Štitara. Čule su se i sirene Hitne pomoći. Vjerojatno se radi o posljedicama ovih visokih temperatura - rekao je Lucić. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • lilyan 08.07.2015.

    Sućut obitelji, očito je bio bolestan ali svoju bolest nije ozbiljno shvatio jer je rad na građevini je iznimno težak.moj otac je cijeli život bio majstor- zidar, koliko je samo takvih vrućina podnio, koliko se nasmrzavao samo ću reći jedno-krvav je to bio kruh koji vuče sa sobom puno kroničnih oboljenja,a mirovina nevrijedna spomena.

  • sumarinac 08.07.2015.

    šta ste sad opleli po čovjeku kojeg nema!! A i radio je nije nikome krao kao neki kojima još i sad plaćamo Remetinac!!

  • flik100 08.07.2015.

    žao mi je čovjeka, ali ako je sa 45. godina bio u mirovini onda očito nije bio sposoban za rad, a kamo li na ovim vrućinama

Komentiraj...
Vidi sve komentare