To je to što me zanima!

Oni imaju dogovor: Dok se sin drži terapije, otac mora trčati

Jedan otac postavio je fotografiju na Facebooku na kojoj su on i njegov sin, koji se oporavlja od ozljeda na mozgu, i pokazao kako se oboje uspješno bore s teškim oporavkom
Vidi originalni članak

Fotografija oca i sina koja je u utorak postavljena na Facebook stranicu The Meta Picture oduševila je mnogobrojne korisnike društvenih mreža. Sin se oporavlja od ozljede na mozgu i mora stajati na nogama kao dio procesa oporavka da bi vježbao moždane funkcije. Otac je odlučio bodriti sina i obećao mu da će trčati na traci za trčanje sve dok sin stoji. 

Trideset i dva kilograma kasnije kod oca...nastala je ova snažna fotografija. Sin je uspio stajati na nogama čak 90 minuta u komadu.

- Obožavam ovu fotografiju. Ja sam imala jučer operaciju i vjerujte da stajanje na nogama jako boli. Vaš trud će sigurno izmamiti sinu osmijeh na lice, a to je najbolji lijek - rekla je jedna komentatorica.

- Morate paziti što pričate ispred djece. Inače ćete patiti. Njemu želim svu sreću, a vi nastavit trčati, ali u nekom trenutku ćete morati prestati i pojesti sladoled - napisao je drugi komentator.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Mthesecond 20.07.2016.

    auuuu...tata je super heroj,dobar deal je napravio...neizravno kroz to svoje trčanje sinu daje pozitivne impulse,neku pozitivnu energiju prenosi na njega da i on izdrži u svojoj borbi...svaka čast...samo neka trči :))

  • škver 20.07.2016.

    Tata od formata. Bravooooooo!!! Maloj srećici brz opravak!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare