To je to što me zanima!

Oni još kupovali po trgovini, a radnici ih zaključali i otišli!

Nismo vjerovali kako je moguće da se tako nešto dogodi, jedna prilično neobična situacija, a pogotovo da se na našem mjestu našao netko stariji ili bez mobitela...
Vidi originalni članak

U bizarnoj, potpuno neočekivanoj situaciji našlo se u petak navečer dvoje kupaca trgovačkog centra Građa u Opuzenu. Na automobil su stavili na kupljeni materijal, osigurali ga za daljnju vožnju, no dok su se bavili svojim poslom, nisu ni uočili da su svi zaposlenici doslovno nestali. I zaključali željezna izlazna vrata, ostavivši dvojac doslovno iza rešetaka!

- Nismo vjerovali kako je moguće da se tako nešto dogodi, jedna prilično neobična situacija, a pogotovo da se na našem mjestu našao netko stariji ili bez mobitela... Moj partner i ja smo kupovali građevinski materijal u Građe, a u sklopu objekta inače rade trgovina Jysk i Prima namještaj, te trgovine rade do 20 sati. Sa skladišta Građe su nam momci predali materijal u 20.15 sati te dok smo stavili na krov automobila i osigurali ga, a sve se događalo ispred skladišta, te krenuli prema izlazu, bilo je 20.30 sati. Tad smo shvatili da su apsolutno svi djelatnici napustili zgradu i dvorište te željeznim vratima zatvorili izlaz, a provjeravali smo i u trgovini i u dvorištu gdje su viljuškari te druga oprema! Shvatili smo ubrzo i da nema drugog izlaza, a iako postoje kamere, da nema nikakvog čuvara niti broja telefona kojeg bi mogli kontaktirati... Tako nam je preostalo samo pozvati policiju u nadi da će nas izbaviti - prepričala nam je žena (željela je ostati anonimna) svoju dogodovštinu u dvorištu Građinog centra u Opuzenu.

MORAJU U ZATVOR Par puta krali alkohol u Metrou: 'Prošetaš, vidiš bocu Đekija i uzmeš jednu, staviš u džep...'

Lokacija centra je takva da doista nisu imali nekog drugog pozvati u pomoć, automobili prolaze podalje, a kuća nema u blizini. Srećom, policija je brzo intervenirala, dozvali su pomoć te je zatočene kupce brzo izbavio djelatnik Građe.

- Stigao je momak stvarno brzo, ispričavao se, a i inače su svi bili ljubazni u centru dok smo kupovali materijal. Drugi put ću ih ipak upozoriti da bi bilo dobro ostaviti neki kontakt u slučaju hitnosti  - kaže nam sugovornica, danas već sa smiješkom, iako joj u petak navečer nije bilo svejedno.

Cijeli slučaj su nam potvrdili iz dubrovačke policije, gdje su danas bili puno sretniji najvećom zapljenom kokaina u posljednjih 20 godina – gotovo 25 kilograma kokaina “ulične” vrijednosti oko 17 milijuna kuna!

- Nakon poziva dvoje kupaca koji su ostali u vanjskom dijelu trgovačkog centra nakon zatvaranja, kontaktirali smo poslovođu koji je ubrzo stigao do centra te otvorio dvorišna vrata - kazala nam je Andrijana Biskup iz PU dubrovačko-neretvanske.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • novival12🇭🇷✌ 28.06.2020.

    Tako treba sve zaključa ti one koji ostanu u trgovini nakon završetka radnog vremena.

  • 28.06.2020.

    ja u njemačkoj dobijem 20 eura brutto plus 12 eura(neoporezovanih) za prekovremeni sat.........a ovi nebi radili 3 minute duže,i arlauću kako su im svi drugi krivi.....suza suzu stiže...

  • Hazrael 27.06.2020.

    A sto su ocekivali, da ce ih djelatnici do iznemoglosti cekati? Nisu mogli doci bar pola sata ranije?

Komentiraj...
Vidi sve komentare