Obavijesti

News

Komentari 18

Oni još kupovali po trgovini, a radnici ih zaključali i otišli!

Oni još kupovali po trgovini, a radnici ih zaključali i otišli!
1

Nismo vjerovali kako je moguće da se tako nešto dogodi, jedna prilično neobična situacija, a pogotovo da se na našem mjestu našao netko stariji ili bez mobitela...

VIDEO

U bizarnoj, potpuno neočekivanoj situaciji našlo se u petak navečer dvoje kupaca trgovačkog centra Građa u Opuzenu. Na automobil su stavili na kupljeni materijal, osigurali ga za daljnju vožnju, no dok su se bavili svojim poslom, nisu ni uočili da su svi zaposlenici doslovno nestali. I zaključali željezna izlazna vrata, ostavivši dvojac doslovno iza rešetaka!

- Nismo vjerovali kako je moguće da se tako nešto dogodi, jedna prilično neobična situacija, a pogotovo da se na našem mjestu našao netko stariji ili bez mobitela... Moj partner i ja smo kupovali građevinski materijal u Građe, a u sklopu objekta inače rade trgovina Jysk i Prima namještaj, te trgovine rade do 20 sati. Sa skladišta Građe su nam momci predali materijal u 20.15 sati te dok smo stavili na krov automobila i osigurali ga, a sve se događalo ispred skladišta, te krenuli prema izlazu, bilo je 20.30 sati. Tad smo shvatili da su apsolutno svi djelatnici napustili zgradu i dvorište te željeznim vratima zatvorili izlaz, a provjeravali smo i u trgovini i u dvorištu gdje su viljuškari te druga oprema! Shvatili smo ubrzo i da nema drugog izlaza, a iako postoje kamere, da nema nikakvog čuvara niti broja telefona kojeg bi mogli kontaktirati... Tako nam je preostalo samo pozvati policiju u nadi da će nas izbaviti - prepričala nam je žena (željela je ostati anonimna) svoju dogodovštinu u dvorištu Građinog centra u Opuzenu.

Par puta krali alkohol u Metrou: 'Prošetaš, vidiš bocu Đekija i uzmeš jednu, staviš u džep...'
Par puta krali alkohol u Metrou: 'Prošetaš, vidiš bocu Đekija i uzmeš jednu, staviš u džep...'

Lokacija centra je takva da doista nisu imali nekog drugog pozvati u pomoć, automobili prolaze podalje, a kuća nema u blizini. Srećom, policija je brzo intervenirala, dozvali su pomoć te je zatočene kupce brzo izbavio djelatnik Građe.

- Stigao je momak stvarno brzo, ispričavao se, a i inače su svi bili ljubazni u centru dok smo kupovali materijal. Drugi put ću ih ipak upozoriti da bi bilo dobro ostaviti neki kontakt u slučaju hitnosti  - kaže nam sugovornica, danas već sa smiješkom, iako joj u petak navečer nije bilo svejedno.

Cijeli slučaj su nam potvrdili iz dubrovačke policije, gdje su danas bili puno sretniji najvećom zapljenom kokaina u posljednjih 20 godina – gotovo 25 kilograma kokaina “ulične” vrijednosti oko 17 milijuna kuna!

- Nakon poziva dvoje kupaca koji su ostali u vanjskom dijelu trgovačkog centra nakon zatvaranja, kontaktirali smo poslovođu koji je ubrzo stigao do centra te otvorio dvorišna vrata - kazala nam je Andrijana Biskup iz PU dubrovačko-neretvanske.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 18
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...