To je to što me zanima!

Dali joj drogu? Mateu Hohnjec pustili, suprug ostao u pritvoru

Djevojka D.T. (20) preminula je na rođendanskoj zabavi u subotu navečer u stanu bračnog para. Rekli su da joj je iznenada pozlilo. Sumnja se da su joj dali drogu
Vidi originalni članak

Policija je u ponedjeljak navečer uhitila Mateu Hohnjec, sestru bivše ritmičke gimnastičarke Stefany Hohnjec, i njezinog supruga Josipa Nikića zbog sumnji da su dali drogu djevojci D.T. (20) koja se njome predozirala i preminula na tulumu u njihovu stanu u subotu navečer, javlja Novi List

U utorak su Mateu Hohnjec pustili na slobodu, dok je Nikiću određeno mjesec dana pritvora zbog opasnosti od ponavljanja djela. 

Podsjetimo, u stanu Nikićevih na zagrebačkoj Jaruščici u subotu je bila rođendanska proslava na koju su pozvali i svoje susjede, preminulu D.T. i njezinu maloljetnu sestru koja je zabavu napustila ranije. Nešto prije ponoći mlađoj sestri je na vratima panično zvonio Nikić koji je u rukama držao beživotno tijelo D.T. i rekao da joj je iznenada pozlilo. Liječnici su bezuspješno pokušali reanimirati djevojku. 

Matea i Josip Nikić navodno su policiji rekli kako se tijekom fešte pio alkohol, a djevojci je iznenada pozlilo. 


Idi na 24sata

Komentari 229

  • Bušilca 17.10.2012.

    Treba nju kod mene u kućni zatvor poslat da je ja kaznim baš onako kako ona to voli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • opičeni do koske 17.10.2012.

    šokiraš me majke mi...

  • SnježanaČutul 17.10.2012.

    Nemam običaj komentirat ovakve stvari al neki komentari ovdje su me danas ponukali na to. Kakvi smo mi to ljudi kad u ovakvim teškim trenucima za jednu obitelj možemo objavljivat tako zločeste komentare a pojma nemamo što se točno događalo? Sutra se svima nama može dogodit ista ili slična takva stvar makar smo uvjereni da je to nemoguće,da našu djecu svi imamo pod kontrolom...a sekunda je dovoljna da sve ode u nepovrat! Slučajno poznajem obitelj te nesretne djevojke pa i nju samu još dok je bila malena djevojčica .Mislim da se je nesretnica našla u krivo vrijeme,na krivom mjestu s krivim ljudima ! Iskrena sućut obitelji . Tea neka te čuvaju anđeli !

Komentiraj...
Vidi sve komentare