To je to što me zanima!

Oni su slikali Markača i Kirina i slike dali medijima

Virovitički gradonačelnik i njegov glasnogovornik stajali su glave Kirina i Markača. General bi Novu mogao dočekati dijeleći odojak sa Šešeljem
Vidi originalni članak

Virovitički gradonačelnik Zvonko Kožnjak i njegov glasnogovornik Anđelko Ribić, slučajno ili ne, preokrenuli su sudbinu ministra Ivice Kirina i generala Mladena Markača. Taj je dvojac slike poslao na adrese 87 medija, a otkad je skandal uzbunio cijelu državu, ne žele reći niti riječ. No, svi u Virovitici sigurni su da su slike nastale upravo u njihovu aranžmanu i službenom Ribićevom kamerom Canon 400D. Lokalni SDP-ovci zbog obmanjivanja javnosti traže smjenu gradske vlasti. Zbog njihove “igre” Markač će Novu dočekati u Scheveningenu s Vojislavom Šešeljem, Milanom Martićem, Momčilom Krajišnikom i drugima. Kako kažu odvjetnici, proslava u tom zatvoru je skromna, ali idilična. Na Silvestrovo si zatvorenici mogu skuhati omiljenu hranu, a kušali su i kolače koje su im slale obitelji.
- Vlasti haaškog pritvora dopuštaju domaće običaje naroda, pa muslimani uvijek jedu janjetinu, Srbi odojka, a Hrvati traže oboje.
Upravitelj zatvora je isti, pa će i ove godine vjerojatno biti slična zabava, rekao je odvjetnik Ante Nobilo, koji je branio Tihomira Blaškića.
- Braća Zoran i Mirjan Kupreškić, optuženi za zločine u Ahmićima, sastavili su orkestar te zasvirali harmonike i tamburice - kaže njihova odvjetnica Jadranka Sloković.


Idi na 24sata

Komentari 58

  • Xenci 05.01.2008.

    a taj Markač isto mora biti glup čovjek,pa ako ti je sud zabranio da ne izlaziš iz kućnog pritvora, pa čemu onda kršenje sudske odluke?? koji to razlog mora biti da se prekrši ova odluka???

  • MikaPali 03.01.2008.

    Oni su slikali Markača i Kirina i slike dali medijima Virovitički gradonačelnik i njegov glasnogovornik stajali su glave Kirina i Markača. General bi Novu mogao dočekati dijeleći odojak sa Šešeljem da da na KAribskim Otocima :DDD

  • menta 01.01.2008.

    Treba ih odlikovati! Tko je Markaču kriv što im je dao povoda za glavnu vijest dana, tjedna, a i duže će se ovo spominjati. Bravo dečki,

Komentiraj...
Vidi sve komentare