Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
58 komentara

Oni su slikali Markača i Kirina i slike dali medijima

Virovitički gradonačelnik i njegov glasnogovornik stajali su glave Kirina i Markača. General bi Novu mogao dočekati dijeleći odojak sa Šešeljem

Maja Šantoši
Foto: Maja Šantoši
58 komentara

Virovitički gradonačelnik Zvonko Kožnjak i njegov glasnogovornik Anđelko Ribić, slučajno ili ne, preokrenuli su sudbinu ministra Ivice Kirina i generala Mladena Markača. Taj je dvojac slike poslao na adrese 87 medija, a otkad je skandal uzbunio cijelu državu, ne žele reći niti riječ. No, svi u Virovitici sigurni su da su slike nastale upravo u njihovu aranžmanu i službenom Ribićevom kamerom Canon 400D. Lokalni SDP-ovci zbog obmanjivanja javnosti traže smjenu gradske vlasti. Zbog njihove “igre” Markač će Novu dočekati u Scheveningenu s Vojislavom Šešeljem, Milanom Martićem, Momčilom Krajišnikom i drugima. Kako kažu odvjetnici, proslava u tom zatvoru je skromna, ali idilična. Na Silvestrovo si zatvorenici mogu skuhati omiljenu hranu, a kušali su i kolače koje su im slale obitelji.
- Vlasti haaškog pritvora dopuštaju domaće običaje naroda, pa muslimani uvijek jedu janjetinu, Srbi odojka, a Hrvati traže oboje.
Upravitelj zatvora je isti, pa će i ove godine vjerojatno biti slična zabava, rekao je odvjetnik Ante Nobilo, koji je branio Tihomira Blaškića.
- Braća Zoran i Mirjan Kupreškić, optuženi za zločine u Ahmićima, sastavili su orkestar te zasvirali harmonike i tamburice - kaže njihova odvjetnica Jadranka Sloković.


Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message