To je to što me zanima!

Oni tragaju za Marijanom iz Big Brothera i dan i noć: 'Opasno je, rone i riskiraju da nađu tragove'

Istražiteljima je trenutno u fokusu područje oko Mosta Mladosti jer je na sredini mosta slučajni prolaznik pronašao Marijaninu torbicu u kojoj se nalazio i njezin mobitel
Vidi originalni članak

Iscrpna potraga za nestalom pobjednicom regionalnog 'Big Brothera' iz 2011. godine, Marijanom Seifert (38) nastavlja se i dalje. Policija i ostale službe intenzivno tragaju za Marijanom već pet dana. Majka dvoje djece nestala je u noći s utorka na srijedu kad se udaljila iz svog obiteljskog doma u Lastovskoj ulici na zagrebačkoj Savici. Policija je u subotu u pomoć pozvala i Hrvatsku gorsku službu spašavanja.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 7

  • vinja 02.05.2022.

    Čini se nelogično da bi osoba koja si želi nauditi skakanjem u Savu ponijela torbicu, mobitel a vjerojatno i osobnu, pa onda sve ostavila na mostu. Možda bi trebalo dobro provjeriti njeno ponašanje prije tog noćnog odlaska iz kuće.

  • Suštinu u prvi plan 02.05.2022.

    Nejasno zašto je traže U Savi. Mogla je nekud tek otići ili biti odvedena protiv svoje volje. Ako je naumila skončati u Savi, zašto je ponijela torbicu i mobitel? Zašto bi odabrala taj način i usred noći, kad ima drugih, lakših načina ? Kako suprug zna kako je bila obučena kad je otišla dok je on spavao?

  • Meryann 02.05.2022.

    Iskreno se nadam da će se pojaviti živa, ako niš, zbog djece.

Komentiraj...
Vidi sve komentare