To je to što me zanima!

Opasan trend: Osnovnoškolci se natječu tko će popiti više energetskih pića. Mogu ih ubiti

Počinju ih piti još u osnovnoj školi. Dvije trećine njih miješa ih s alkoholom. Zbog goleme količine kofeina i drugih tvari s psihostimulativnim učinkom, ona mlade doslovno mogu ubiti
Vidi originalni članak

Svakodnevno mi u trgovinu dolaze klinci koji nemaju više od osam ili devet godina i kupuju energetska pića. Pokušavamo ih dobronamjerno odgovoriti od toga, ali uzalud..., rekli su u lipnju 2021. trgovci iz Zagreba, iz nekoliko trgovačkih lanaca.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 3

  • ante-portas 13.11.2022.

    U USA na kutijama za pizzu pise da se otvore prije konzumacije. Ali sto se pjenite ako djeca rade gluposti. Odrasli ljudi puše cigarete na kojima pise da ih mogu ubiti. Voze aute pijani. Voze prebrzo. Prelaze preko pruge kad je rampa spustena. Drze oruzje u kuci.

  • 13.11.2022.

    Djeca se odgajaju doma ali kad roditelji vise na mrežama onda sve više nego jasno i žalosno.

  • %Šveđanin% 12.11.2022.

    Skoro u svim članicama EU, energentska pića ne mogu kupiti mladi od 15 godina. Tako da ovakve stvari mogu jedino u nekim državama kupiti, a koja je svrha tih tik-tok gluposti, još ne razumijem. Malo ližu wc školjke, lupaju se u jaja, guše se. Čudna generacija koja je odrasla uz roditelje koji su očito pravi tik-tokeri, svašta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare